Fjordbrynet 4, 1. TV., 6000 Kolding

100 m2 lejlighed

Leje pr. md. 9.200 kr.


Kontakt os for en personlig fremvisning eller meld dig til Åbent Hus hver torsdag fra 15.30-16.30 (husk tilmelding)
 
Velkommen til Fjordbrynet, 2 fine boligtårne som huser skønne lejeboliger tæt på Kolding Fjord. Her er der fokus på den naturskønne beliggenhed, den brede kundegruppe, da lejlighederne varierer i både indretning samt størrelser og ikke mindste den flotte udsigt til Kolding Fjord fra flere af lejlighederne. Alle lejlighederne er lyse og velindrettede og i størrelser fra 77 til 157 m2 med lyst inventar og gode altaner, hvorfra området virkelig kan nydes.
 
Derudover er der i hvert tårn indrettet et dejlig fællesrum / orangeri med tilhørende terrasse, her har beboerne mulighed for fællesskab samt at nyde udsigten til fjorden. Det har været et klart ønske for Fjordbrynet at skabe et fællesskab for beboerne i Fjordbrynet, derfor er der indrettet et fantastisk Orangeri med 2 store tagterrasser øverst og nederst har man skabt en flot foyer, hvor beboerne bydes velkommen.
 
Denne bolig på 114 m2 og byder på en rummelig entré, badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Dertil får du et køkken/stue/alrum med adgang til nordvendt altan samt 3 fine værelser hvor det ene har skabe monteret.
 
Fjordbrynet vil med sin attraktive og naturskønne placering i Kolding kunne tiltrække og være en boligdrøm for de fleste. Fjordbrynet er en røgfri ejendom, og der må derfor ikke ryges nogle steder på ejendommens matrikel eller dennes fællesarealer. Du må have din lille hund med (15 kg max) – som skal godkendes af udlejer.
 
Ring til home Kolding Åpark på tlf. 75 52 09 33 for at booke en fremvisning eller for mere info. Har du samtidig en bolig, som skal sælges, får vi gerne dette til at passe. 
 
*Plantegningen er vejledende og uden ansvar.
*Der kan forekomme variationer ift. til den pågældende lejlighed og viste fotos.
JaAltan
JaElevator
4Antal rum
2022Byggeår

Økonomi

Leje pr. måned

9.200 kr.

Aconto forbrug pr. måned

1.426 kr.

Forudbetalt leje

9.200 kr.

Depositum

27.600 kr.

Beregn boligstøtte

Se projektet for denne bolig

Projektboligen er en del af projektet Fjordbrynet .

Se hele projektet