Engløbet 38, 1. mf., Englunden, 2730 Herlev

76 m2 lejlighed

Leje pr. md. 11.200 kr.

3-værelses med altan


Velkommen til Englunden!

Velkommen til denne rummelige 3-værelses lejlighed beliggende i et attraktivt område i Herlev. Med sin moderne indretning, generøse plads og komfortable faciliteter er denne lejlighed det ideelle hjem for dig, der søger rummelig og bekvem bolig.  
 
Lejligheden byder dig velkommen med en åben planløsning, der skaber en lys og luftig atmosfære. Den rummelige stue er perfekt til afslapning og underholdning. De store vinduer giver masser af naturligt lys. Her er der god plads til at indrette både et sofahjørne og et spiseområde til hyggelige måltider med familie og venner. Køkkenet ligger i åben forbindelse med køkkenet, som er udstyret med alle hårde hvidevarer og en praktisk køkkenø, der giver dig ekstra bordplads og mulighed for at tilberede lækre måltider med lethed. Derudover er der to soveværelser i lejligheden, som har en god størrelse. Et godt badeværelse med bruseniche og vaskemaskine og tørretumbler.  
 
Midt mellem bygningerne findes et stort gårdrum, hvor man kan færdes mellem bede, blomster og hinanden og bare nyde, at biler og trafik kun findes udenfor.  
 
Beliggenheden er en af lejlighedens største fordele. Herlev byder på et dejligt boligområde med let adgang til offentlig transport, indkøbsmuligheder og cykelafstand til København. Med kort afstand til motorvejsnettet er det også bekvemt at pendle til både Herlev centrum og Københavns centrum. Denne store 3-værelses lejlighed i Herlev er perfekt for familier eller par, der ønsker en rummelig bolig. Grib chancen for at bo i denne fantastiske lejlighed og oplev en høj kvalitet af livsstil og komfort.  
 
Derudover: 
- Elevator i bygningen
- Depotrum til alle lejligheder
- Det er muligt at leje en p-plads i kælderen eller i terræn  
 
Det med småt: 
- Det er ikke tilladt at stå i RKI
- Kæledyr skal godkendes af udlejer
- Bemærk, at billedmaterialet ikke nødvendigvis stammer fra den pågældende bolig.       
 
Kontakt os allerede i dag for at høre om boligen på tlf. 33 33 03 05 eller mail: englunden@home.dk
2023
Byggeår
3
Antal rum
Ja
Altan
Ja
Elevator

Økonomi

Leje pr. måned

11.200 kr.

Aconto forbrug pr. måned

850 kr.

Forudbetalt leje

11.200 kr.

Depositum

33.600 kr.

Beregn boligstøtte

Se projektet for denne bolig

Projektemnet er en del af projektet Englunden.

Se hele projektet

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Victor Alexander Andkjær Christensen
home Sydhavnen & Projektsalg

Udlejning

vica@home.dk

33 33 03 05

33 33 03 05