Erhverv til leje

Kirke Værløsevej 16, 2 og 3., 3500 Værløse

110 m2 kontor

Årsleje 108.000 kr.

2 store kontorer (nr. 2)  Stor synlighed.


Velkommen til Kirke Værløsevej 16, hvor vi tilbyder tre attraktive erhvervslejemål, som egner sig godt til mange typer af virksomheder, der ønsker en synlig beliggenhed og nem adgang til offentlig transport.

Lejemål 1 er et hjørnekontor på 25m2 med en super god beliggenhed i ejendommen og flot lysindfald, der giver en behagelig og produktiv arbejdsatmosfære. Dette kontor er super egnet en mindre virksomhed eller som en ekstra arbejdsplads. Pris 4000 kr. om måneden.

Lejemål 2 er et rummeligt kontor på hele 65m2, der også har højt til loftet og masser af naturligt lys, hvilket giver en meget rummelig og åben atmosfære som egner sig godt til et stort alrumskontor, eller kontor samt showroom eller til et opdel kontor med en mindre lager facilitet. Pris 5000 kr. om måneden.

Lejemål 3 er et dejligt kontor på 45m2, der også har højt til loftet med en god størrelse det muliggør en nem og alsidig indretning. Prisen for dette lejemål er også kun 4000 kr. om måneden.

Alle vores lejemål har adgang til fælles faciliteter, inklusiv et køkken og toiletforhold, som er i god stand. Ejendommen har en synlig beliggenhed på Kirke Værløsevej, med ca. 22.000 biler, der kører forbi hver dag, hvilket giver en fantastisk mulighed for at øge din virksomheds synlighed og tiltrække kunder. Vi er også tæt på offentlig transport, herunder S-toget, som gør det nemt for dine medarbejdere at komme til og fra arbejde.

Så hvis du er på udkig efter et godt sted at drive din virksomhed, skal du ikke lede længere end Kirke Værløsevej 16. kontakt os med dine behov så er jeg sikker på at vi finder er et godt match.

Økonomi

Årsleje

108.000 kr.