Kolding Åpark 24, 1. 103., 6000 Kolding

101 m2 lejlighed

Leje pr. md. 9.400 kr.


Kontakt os for en personlig fremvisning eller meld dig til Åbent Hus hver tirsdag fra 15.30-16.30 (husk tilmelding)
 
Denne bolig på ca. 100 m2 består af en entré, badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, køkken-alrum med direkte adgang til en nordvest-vendt altan hvor aftensolen kan nyde. Dertil har du 2 gode værelser og et depotskab.
 
Med en adresse på Kolding Åpark 24 er du tæt på det hele. Du har kort gang til Koldings centrum med de mange butikker og cafeer. Du er kun få minutters gang fra universitetsbyen/VUC og Designskolen. Dertil er du 10 min. kørsel fra motorvejsnettet og kan nå Århus og Odense på cirka 1 time.
Har du en lille hund kan den luftes i hundeskoven lige bag Kolding Sky. Hele lejligheden er indrettet med gulvvarme, store flotte vinduespartier og er generelt åbent og lyst.   
 
Bygningen består af 98 lejligheder i mange forskellige størrelser, der både henvender sig til unge studerende, mere pladskrævende børnefamilier og livs-nydende seniorer. Der er 2 elevatorer i opgaven så man hurtigt kan komme op og ned. 
 
I Kolding Sky er der plads til alle som vil nyde Koldings bedste udsigt. Flere af lejlighederne er delevenlige og godt indrettet.   
 
Du må have din lille hund eller kat med (15 kg max) - skal godkendes af udlejer. Derudover følger der en parkeringsplads pr. lejlighed. 
 
I Kolding Sky har man valgt at lave en hotellejlighed i stueplan som beboerne kan leje når der f.eks. kommer besøg langvejs fra. Ring til home Kolding Åpark på tlf. 75 52 09 33 for at booke en fremvisning eller for mere info. 
Har du samtidig en bolig, som skal sælges, får vi gerne dette til at passe.   
 
*Plantegningen er vejledende og uden ansvar.
*Der kan forekomme variationer ift. til den pågældende lejlighed og viste fotos.
2021
Byggeår
3
Antal rum
Ja
Altan
Ja
Elevator

Økonomi

Leje pr. måned

9.400 kr.

Aconto forbrug pr. måned

1.090 kr.

Forudbetalt leje

9.400 kr.

Depositum

28.200 kr.

Beregn boligstøtte

Se projektet for denne bolig

Projektemnet er en del af projektet Kolding Sky .

Se hele projektet