Jens Kofoeds Gade 21, 5. 2., Kofoedshus, 2630 Taastrup

67 m2 lejlighed

Leje pr. md. 10.400 kr.

Skøn 2 værelses i Høje-Taastrup


Velkommen til Kofoedshus i Taastrup!

BEMÆRK VENLIGST: Der afholdes åbent hus i etape på Jens Kofoeds Gade 
 
En ny bydel ved City 2-centeret
Som ny beboer i Kofoedshus kan man nyde godt af at området i stor stil er udviklet og yderst velfungerende. Her får man det bedste fra alle verdner, med under 5 minutter gang til offentlig transport, der forbinder Høje Taastrup med København (ca. 20 min) og ligeledes med regionaltog til Fyn og Jylland, samt shopping og underholdning i City 2’s mange butikker, caféer og sågar minigolf- og petanquebane.
 
Lyse kvalitetsboliger
Kofoedshus består af 2-3-værelses lejligheder. I alle boliger er der taget udgangspunkt i at sikre gode dagslysforhold og fleksible indretningsmuligheder til de primære opholdsrum. Materialerne i boligerne er lyse, og køkkenet er et hvidt, moderne køkken fra Svane, med sorte detaljer der giver kant til designet. I boligerne er der integrerede hårde hvidevarer fra Gram, som blandt andet tæller opvaskemaskine, vaskemaskine samt tørretumbler.
 
Privat uderum og stor fælles tagterrasse
Til størstedelen af boligerne er der eget, privat uderum i form af en altan, så de kan åbnes helt op, mens stuelejlighederne har udgang til terrasse, begge med god plads til at nyde tilværelsen. På 4. sal finder du en stor brugbar tagterrasse til fælles afbenyttelse, hvor man kan samles til hygge med venner, familie eller sine nye naboer.
 
En blomstrende forstad
Høje Taastrup Centrum, ofte forkortet som Høje Taastrup C, er hjertet af Høje Taastrup og en blomstrende forstad til København. Dette dynamiske område er præget af en unik blanding af moderne byliv og historisk charme, og det er hjemsted for en bred vifte af aktiviteter, der appellerer til både lokale beboere og besøgende. I det nye miljø mellem de nye ejendomme og City 2 er der bl.a. etableret fodboldbane og skaterpark, og ønsker at man at se det hele fra oven, er der gratis adgang til rådhusets tagterrasse i deres åbningstider.
 
*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.
 
Kontakt os allerede i dag for at høre om boligen på tlf. 33 33 03 05 eller mail: 177@home.dk
JaAltan
JaElevator
2Antal rum
2022Byggeår

Økonomi

Leje pr. måned

10.400 kr.

Aconto forbrug pr. måned

800 kr.

Forudbetalt leje

10.400 kr.

Depositum

31.200 kr.

Beregn boligstøtte

Se projektet for denne bolig

Projektboligen er en del af projektet Kofoedshus.

Se hele projektet

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Magnus Klint Astrup
home Sydhavnen & Projektsalg

Udlejning

magnu@home.dk

33 33 03 05

33 33 03 05