Menu

Køberrådgivning - Tryghedsydelser

Køberrådgivning - Tryghedsydelser

Har du særlige behov, som ikke er dækket af basispakken, tilbyder vi en række tryghedsydelser

Det vil være din personlige køberrådgiver, der står for alt det praktiske, men koordinerer eftersagsbehandling og tinglysning med specialister i home servicecentre. Det sikrer dig en hurtig, effektiv og kompetent sagsbehandling.

home Pristjek

Med home Pristjek får du vished for, om prisen på din nye bolig matcher markedsprisen. Dette giver et godt grundlag for eventuel prisforhandling med sælger, så du kan gøre en god handel. Din personlige køberrådgiver kender de lokale forhold og markedsprisen eller trækker på sit netværk i det område, hvor boligen ligger.

Da prisvurderingen ofte skal bruges i forbindelse med en eventuel prisforhandling, sker vurderingen efter en besigtigelse af ejendommen. Besigtigelsen vil sammen med BBR, tingbogsattest samt andre offentlige dokumenter indgå i en samlet vurdering af ejendommen og giver dig dermed tryghed for købsprisen eller grundlag for en forhandling. home Pristjek tilbydes alene på ejendomme, som udbydes gennem en anden mægler end home.

home SundhedsAttest: Din ekstra sikkerhed for en god handel

I forbindelse med køb af en bolig, vil der typisk være udarbejdet en tilstandsrapport, elinstallationsrapport samt et energimærke. Vælger du at købe en home SundhedsAttest - køber, vil en beskikket byggesagkyndig gennemgå ejendommen og rapporten sammen med dig.

Her får du en gennemgang i "øjenhøjde", og du får viden om, hvilken betydning eventuelle fejl og mangler har, og hvad de vil koste at få ordnet. Samtidig får du dialog med den byggesagkyndige om fremtidig vedligeholdelse af boligen, ligesom du får mulighed for at drøfte muligheder omkring om-/tilbygning.

Prisforhandling: Professionel assistance og betal den rigtige pris

Din personlige køberrådgiver kan varetage prisforhandlingen med sælgers ejendomsmægler eller sælger. Dette sker selvfølgelig efter aftale med dig. Prisforhandlingen er med til at sikre, at du giver den optimale pris for din nye bolig.

Rådgivning om økonomi og finansiering: Du får den bedste aftale

Vi har et bredt samarbejde med Realkredit Danmark og Danske Bank. home kan derfor tilbyde professionel rådgivning om finansiering af dit boligkøb. En boligrådgiver fra Danske Bank tager udgangspunkt i boligen og din økonomi, så den bedst mulige finansielle løsning kan findes. Dette er vigtigt, idet valget har betydning for fremtidig 'husleje' og privatøkonomi. Den rigtige løsning kan være mange penge værd. Sammen finder vi den finansiering, der passer bedst til dig

Udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse: Så går alt rigtigt til

I købsaftalen er det aftalt, om det er dig eller sælger, der skal sørge for udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse. Skødet skal sikre, at du kommer til at stå som nye ejer af ejendommen. Refusionsopgørelsen er en økonomisk opgørelse mellem sælger og dig, så sælger betaler ejendommens udgifter indtil overtagelsesdatoen og du derefter.

Er det i købsaftalen aftalt, at du som køber skal stå for udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse, kan home tilbyde at løse denne opgave for dig. Ud over skøde kan der være andre tinglysningsmæssige ekspeditioner, som fx udarbejdelse af pantebreve til sikkerhed i ejerforening. Dem kan home også hjælpe dig med. Vi har igennem de seneste år gennemført mange tusinde berigtigelser og har dermed stor erfaring på området.

Afsøgning af boliger, der passer til dine behov: Vi kender området

Har du endnu ikke fundet din bolig, kan vi hjælpe dig med at finde den. Vi afdækker dine behov og finder de boliger, som matcher bedst.

Læs mere om Basisydelserne


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!