Menu

Beboelse af sommerhus

Vil du bo i sommerhuset hele året? Få hjælp til reglerne om sommerhus som helårsbolig

Mange sommerhuse er i dag så veludstyrede og godt isolerede, at man kan bo i dem hele året rundt. Ligger huset i et helårsområde, kan det normalt benyttes uden restriktioner, men ligger huset i et sommerhusområde, må det normalt kun bebos i weekender og i sommerhalvåret.

Pensionister og efterlønsmodtagere kan bo i deres sommerhuse hele året, hvis de har ejet huset i mere end ét år - der er dog visse krav, der skal opfyldes.

Du kan undersøge hos kommunen, hvilke lokale regulativer der er, og hvad de indebærer. Eller du kan henvende dig til den lokale home-ejendomsmægler, og få klar besked om det område, du er interesseret i.

Find nærmeste mægler

home ejendomsmæglere med speciale i sommerhuse på fyn & jylland

home ejendomsmæglere med speciale i sommerhuse på Sjælland & øerne

home ejendomsmægler med speciale i sommerhuse på Bornholm

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du bestiller et VærdiTjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Få vores nyhedsbrev