Menu

Beboelse af sommerhus

Vil du bo i sommerhuset hele året? Få hjælp til reglerne om sommerhus som helårsbolig

Mange sommerhuse er i dag så veludstyrede og godt isolerede, at man kan bo i dem hele året rundt. Ligger huset i et helårsområde, kan det normalt benyttes uden restriktioner, men ligger huset i et sommerhusområde, må det normalt kun bebos i weekender og i sommerhalvåret.

Pensionister og efterlønsmodtagere kan bo i deres sommerhuse hele året, hvis de har ejet huset i mere end ét år - der er dog visse krav, der skal opfyldes.

Du kan undersøge hos kommunen, hvilke lokale regulativer der er, og hvad de indebærer. Eller du kan henvende dig til den lokale home-ejendomsmægler, og få klar besked om det område, du er interesseret i.

Find nærmeste mægler

home ejendomsmæglere med speciale i sommerhuse på fyn & jylland

home ejendomsmæglere med speciale i sommerhuse på Sjælland & øerne

home ejendomsmægler med speciale i sommerhuse på Bornholm

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du siger ja til et værditjek, siger du også ja til, at home må sende dig en mail, en sms eller ringe til dig, så vi kan tage en snak om dit hjem og prisen på den.

Få vores nyhedsbrev