Menu

home får køberne til at føle sig hjemme hos dig!

Men bare rolig, vi skal nok sætte grænsen, så det ikke ender som i filmen...

home er eksperter i hjem! Alt hvad vi gør, handler om at give din bolig mere værdi – både økonomisk og emotionelt – og at sikre, at køber finder det rigtige hjem.

Hos home gør vi dit hjem så attraktivt som muligt. Vi fokuserer på hjemmets kvaliteter såsom rum og have, men også på bløde værdier som f.eks. afstanden til familie og venner. Men bare rolig, vi skal nok sætte grænsen, så det ikke ender som i filmen ved siden af.

Få sat pris på dit hjem.

Bestil en gratis og personlig salgsvurdering hos home så du kan få solgt bedst muligt.

Book gratis salgsvurdering

Find nærmeste mægler

Bestil et VærdiTjek

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du bestiller et VærdiTjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Få vores nyhedsbrev