Menu

home får køberne til at føle sig hjemme hos dig!

Men bare rolig, vi skal nok sætte grænsen, så det ikke ender som i filmen...

home er eksperter i hjem! Alt hvad vi gør, handler om at give din bolig mere værdi – både økonomisk og emotionelt – og at sikre, at køber finder det rigtige hjem.

Hos home gør vi dit hjem så attraktivt som muligt. Vi fokuserer på hjemmets kvaliteter såsom rum og have, men også på bløde værdier som f.eks. afstanden til familie og venner. Men bare rolig, vi skal nok sætte grænsen, så det ikke ender som i filmen ved siden af.

Få sat pris på dit hjem.

Bestil en gratis og personlig salgsvurdering hos home så du kan få solgt bedst muligt.

Book gratis salgsvurdering

Find nærmeste mægler

Bestil et VærdiTjek

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du siger ja til et værditjek, siger du også ja til, at home må sende dig en mail, en sms eller ringe til dig, så vi kan tage en snak om dit hjem og prisen på den.

Få vores nyhedsbrev