Menu

home får køberne til at føle sig hjemme hos dig!

Men bare rolig, vi skal nok sætte grænsen, så det ikke ender som i filmen...

home er eksperter i hjem! Alt hvad vi gør, handler om at give din bolig mere værdi – både økonomisk og emotionelt – og at sikre, at køber finder det rigtige hjem.

Hos home gør vi dit hjem så attraktivt som muligt. Vi fokuserer på hjemmets kvaliteter såsom rum og have, men også på bløde værdier som f.eks. afstanden til familie og venner.

Men bare rolig, vi skal nok sætte grænsen, så det ikke ender som i filmen ved siden af.

Få sat pris på dit hjem.

Bestil en gratis og personlig salgsvurdering hos home så du kan få solgt bedst muligt.

Book gratis salgsvurdering

Find nærmeste mægler

Bestil et VærdiTjek

Book gratis salgsvurdering

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder dig, der overvejer at sætte din bolig til salg hos home. Såfremt du ønsker din bolig vurderet til andet formål, f.eks. familieoverdragelse, belåning mv., skal vilkårene for vurderingsopgaven aftales direkte med den lokale home-mægler.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du opretter et køberkartotek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, når der er nye boliger til salg, som matcher dine ønsker.

Bestil værditjek

Indtast info om din bolig og modtag en e-mail med en vejledende vurderingspris direkte fra din lokale home ejendomsmægler indenfor 2 hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du booker et værditjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Tilmeld nyhedsbrev