Opskriften på et godt boligsalg

Et boligsalg er ikke blot en pris, en underskrevet købsaftale, og 50 flyttekasser.

Det er også en både sjælden og vigtig begivenhed. Derfor er det en god ide at være velforberedt - og den mest afgørende faktor er faktisk at du er tryg ved din ejendomsmægler.

Herunder finder du opskriften på et godt boligsalg, og hvilke 6 ting, du bør være særlig opmærksom på: Salgspris, mæglersalær, din mæglers omdømme, kemien mellem dig og mægler, overblik over markedspriserne og skuffesalg.

Du kan læse mere her eller downloade folderen som PDF. Et godt sted at starte er ved at bestille en vurdering. Den kan du få på bestillingsknappen herunder.

 

Bestil en salgsvurdering

 

Vi ønsker dig et trygt salg og ser frem til at hjælpe dig godt på plads i dit nye boligliv.

 

6 gode råd, når du skal sælge dit hjem:

 

Indhent anbefalinger

Der er sikkert nogle venner eller naboer, der har erfaringer med den lokale mægler, som de gerne vil dele. Og du kan selvfølgelig altid tage internettet til hjælp - det betaler sig.

 

De mest oplagte steder at finde lokale ratings er på Boligsiden, Google eller facebook - og selvfølgelig på din kommende mæglers hjemmeside. Og når det er sagt, er det først, når du møder din mægler ved vurderingen, at du skal tage stilling til, om du er tryg.

Vælg din mægler med omhu

Det er vigtigt, at man kan regne med sin mægler. Og det er lidt ligesom med kærlighed: Man skal ikke altid tage den første, den bedste. Men når sol, måne og salgsplan står rigtigt, ved du lige præcis, hvem du er mest tryg ved.

 

Et boligsalg er en tillidssag - og et samarbejde mellem dig og mægler. Derfor er det er en fordel, at I har god kemi, og du kan lide den ejendomsmægler, du vælger.

 

Du står overfor en af de måske vigtigste handler i dit liv, og godt begyndt er som bekendt halvt fuldendt.

Hvad er et solgt hjem værd?

Ejendomsmæglere lever af at sælge boliger ikke af at vurdere dem. Og det har en værdi, at en handel går hjem til tiden og til prisen. Spørgsmålet er, hvad prisen er for ejendomsmægleren - og i sidste ende for, at handelen forløber, som du ønsker.

 

Det kan der være flere svar på, afhængig af hvem og hvor mange du spørger.

 

Du betaler som regel for en blanding af mæglerens honorar, markedsføringsudgifter, dokumentation og rapporter. Spørg ind til de enkelte poster, så du kan sammenligne de rigtige ting, før du vælger din mægler.

 

Og husk at en god handel har en pris - både for din køber - og for dig.

Få overblik over mæglere og marked

Alle mæglere annoncerer med gratis salgsvurderinger. Derfor koster det ikke noget at tale med mere end en mægler. Det giver dig flere ting: En fornemmelse af mæglerne, deres salær og din boligs markedspris. Alle tre ting er gode at have styr på. Det er fristende at vælge den mægler, der har det højeste bud på din boligs værdi. Eller det billigste salær.

 

Ved at tale med flere mæglere i dit lokalområde, giver det tit sig selv, hvem der har lige netop den kombination af tryghed, markedskendskab og pris, som både passer til dine behov, og som du føler dig bedst tilpas ved.

Har mægleren allerede en køber?

En del købere opretter sig i køberkartoteker, fordi de gerne vil have besked om nye boliger, der kommer til salg. Derfor tilbyder mange mæglere at have dit hjem ”i skuffen”, når en proaktiv køber melder sig.

 

Det betyder, at du kan teste markedet af og se, om den rigtige køber findes til din bolig. Og det kan betyde et hurtigt salg, da det kun er relevante købere, i køberkartoteket, der ved, at din bolig er til salg.

Hvad skal din bolig koste?

Der findes først en ’rigtig’ pris, når dit hjem er solgt.  Nogle gange skal det gå stærkt, andre gange kan man vente. Og når der skal sælges til tiden og til prisen, skal prisen passe. Både til køberens og dine behov. ’

 

Det er ikke altid den højeste pris, der er den rigtige pris. De fleste købere ser på flere boliger og kigger på, hvor de får mest for pengene.

 

Så det er en god ide på forhånd at tage stilling til, om du ønsker et hurtigt salg til prisen, eller om du vil vente på den ene køber, der vil betale lidt mere. Og når du ved det, er det nemmere at sætte den rigtige pris sammen med din mægler.

Sæt til salg uden risiko, hvis du endnu ikke har fundet et nyt hjem

Har du endnu ikke har fundet dit nye hjem, har vi den helt perfekte løsning til dig med 'Værd at vente på', hvor du sætter dit nuværende hjem til salg og sælger nu - men hvor handlen først er endelig, når du har fundet dit nye hjem. Hvis du ikke finder et nyt hjem - så bliver du bare boende. Læs om 'Værd at vente på'

 

Find din lokale home ejendomsmægler


/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
  1. Eller


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger


/ Få VærdiTjek
Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 1 til 2 gange om måneden.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!