Menu

Få vurderet din bolig, når det passer dig!

Hos home kan du få vurderet din bolig morgen, middag og aften

Vi ved, at det kan være svært at få dagens kalender til gå op, og derfor er vi hos home meget fleksible med tidspunktet for vores salgsvurdering.

Vi aftaler et personligt møde hjemme hos dig, når det passer dig – og selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

Når vi foretager vurderingen, ser vi bl.a. på boligens stand og beliggenhed, tidligere salgspriser, områdets prisniveau og andre lignende boliger til salg i området samt flere andre ting. Vi taler desuden med dig om dine forventninger til salget.

Vi stiller vores viden til rådighed og giver dig et grundigt indblik i markedet: Hvor mange potentielle købere er der? Hvor lang tid tager salget? Hvad bliver boligerne solgt for i området? Hvor lang tid vil det tage at sælge boligen og flere andre ting.

Find nærmeste mægler

Book salgsvurdering

Vores salgsvurdering starter med et kig i din kalender. Kontakt os allerede i dag.

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du bestiller et VærdiTjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Få vores nyhedsbrev