Menu

home Online Markedsføring

Hurtigere salg og bedre pris - helt enkelt!

home Online Markedsføring er den mest effektive måde at sælge bolig på! Mindre afslag i prisen og kortere salgstid - det gør home Online Markedsføring bedst!

Hurtigere salg og bedre pris!

Analyser af mere end 1.500 bolighandler i hele landet i sidste kvartal 2016 viser, at boliger som blev markedsført med home Online Markedsføring i gennemsnit fik 3% point mindre i afslag på prisen, og at de blev solgt op til 60% hurtigere end boliger, som ikke havde valgt produktet. Tallene taler for sig selv – home Online Markedsføring giver ganske enkelt et bedre salg af din bolig.

Med home Online Markedsføring er din bolig sikret min. 100.000 visninger på store og relevante online medier som f.eks. TV2, Dmi, Dba, Børsen, Politikken, EB, BT og mange andre sider. Du kan desuden vælge at markedsføre din bolig på sociale medier som Facebook eller vælge, at din bolig skal fremhæves på home.dk eller Boligsiden.dk. Du udvælger selv sammen med din ejendomsmægler, hvordan din bolig skal markedsføres. Enkelt, hurtigt og effektivt!

90% leder efter bolig på nettet!

Når man i dag leder efter et nyt hjem, så starter 90%* deres boligjagt på nettet. Derfor er det vigtigt at eksponere din bolig online, så interesserede købere kan finde den, når de søger bolig på nettet.

Dobbelt medaljevinder til Danish Digital Awards 2017

home Online Markedsføring trækker i førertrøjen, når det kommer til de bedste digitale tiltag i ejendomsmæglerbranchen. Det vises tydeligt med 2 priser ved Danish Digital Awards 2017. Bronze i kategorien data-application og sølv i omnichannel. Det er vores tydelige bevis på, at home Online Markedsføring virker og skaber værdi for vores kunder!

Find nærmeste ejendomsmægler

Book salgsvurdering

Nomineret i 2 kategorier til European Digital Communication Awards 2017

home Online Markedsføring er desuden nomineret i kategorierne Data Driven Marketing ProjectsCampaign Of The Year til det prestigefyldte European Digital Communication Awards 2017. Det viser også, at de øvrige lande i europa har fået øjnene op for den træfsikre teknologi, vi har bygget til home Online Markedsføring. Teknologi som virker og giver vores kunder værdi i form af kortere liggetider og højere pris for boligen!

* Gallup 2016

Se andre produkter fra home

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du bestiller et VærdiTjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Få vores nyhedsbrev