Menu

home Online Markedsføring

Hurtigere salg og bedre pris - helt enkelt!

home Online Markedsføring er den mest effektive måde at annoncere og sælge bolig på. Med home Online Markedsføring bliver din bolig vist frem for interesserede købere lige der, hvor de befinder sig.

Hurtigere salg og bedre pris!

Analyser af mere end 1.500 bolighandler i hele landet i sidste kvartal 2016 viser, at boliger som blev markedsført med home Online Markedsføring i gennemsnit fik 3% mindre i afslag på prisen, og at de blev solgt op til 60% hurtigere end boliger, som ikke havde valgt produktet. Tallene taler for sig selv – home Online Markedsføring giver ganske enkelt et bedre salg af din bolig.

Med home Online Markedsføring er din bolig sikret min. 100.000 visninger på store og relevante online medier som f.eks. TV2, Dmi, Dba, Børsen, Politikken, EB, BT og mange andre sider. Du kan desuden vælge at markedsføre din bolig på sociale medier som Facebook eller vælge, at din bolig skal fremhæves på home.dk eller Boligsiden.dk.

Du udvælger selv sammen med din ejendomsmægler, hvordan din bolig skal markedsføres. Enkelt, hurtigt og effektivt!

90% leder efter bolig på nettet!

Når man i dag leder efter et nyt hjem, så starter 90%* deres boligjagt på nettet. Derfor er det vigtigt at eksponere din bolig online, så interesserede købere kan finde den, når de leder efter bolig.

home Online Markedsføring markedsfører din bolig via et avanceret targeting program, som automatisk finder de købere, som kunne være interesserede i din bolig. På den måde sikrer vi, at din bolig bliver markedsført overfor relevante købere – uanset hvor i landet, de befinder sig.

Kontakt din lokale home ejendomsmægler i dag og hør mere om, hvordan home Online Markedsføring kan sikre dig et bedre salg af din bolig.

Find din lokale home mægler her

Book gratis salgsvurdering

* Gallup 2016

Se andre produkter fra home

Book gratis salgsvurdering

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder dig, der overvejer at sætte din bolig til salg hos home. Såfremt du ønsker din bolig vurderet til andet formål, f.eks. familieoverdragelse, belåning mv., skal vilkårene for vurderingsopgaven aftales direkte med den lokale home-mægler.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du opretter et køberkartotek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, når der er nye boliger til salg, som matcher dine ønsker.

Bestil værditjek

Indtast info om din bolig og modtag en e-mail med en vejledende vurderingspris direkte fra din lokale home ejendomsmægler indenfor 2 hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du booker et værditjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Tilmeld nyhedsbrev