Menu

home Online Markedsføring

Flere købere til din bolig! Helt enkelt

I mange år har det været køberne, der bankede på i boliger, der var til salg. Nu er det mere og mere home og de boliger, vi har til salg, der banker på hos interesserede købere. Med home Online Markedsføring viser vi din bolig for potentielle købere, der hvor de færdes på nettet og på de sociale medier i deres dagligdag.

Når de læser nyheder, tjekker vejret, er på Facebook osv. banker din bolig på skærmen hos køberne med flotte banner annoncer. Det giver flere visninger og flere købere, der klikker sig ind på præsentationen af din bolig på home.dk.

Med home Online Markedsføring er din bolig sikret mindst 100.000 visninger på store og relevante online medier som f.eks. TV2.dk, DMI.dk, DBA.dk, Børsen.dk, Politiken.dk, EkstraBladet.dk, BT.dk og mange andre sider. Du kan desuden vælge at markedsføre din bolig på sociale medier som Facebook & Instagram eller vælge, at din bolig skal fremhæves på home.dk eller Boligsiden.dk.

Du udvælger selv sammen med din ejendomsmægler, hvordan din bolig skal markedsføres. Enkelt, hurtigt og effektivt!

Find nærmeste ejendomsmægler

Book salgsvurdering

90% leder efter bolig på nettet!

Når køberne i dag leder efter et nyt hjem, så starter de fleste deres boligjagt på nettet. Derfor er det vigtigt at eksponere din bolig online, så interesserede købere kan finde den, når de søger bolig på nettet.

Dobbelt medaljevinder til Danish Digital Awards

home Online Markedsføring trækker i førertrøjen, når det kommer til de bedste digitale tiltag i ejendomsmæglerbranchen. Det vises tydeligt med 2 priser ved Danish Digital Awards 2017. Bronze i kategorien data-application og sølv i omnichannel. Det er vores tydelige bevis på, at home Online Markedsføring virker og skaber værdi for vores kunder!

Nomineret i 2 kategorier til European Digital Communication Awards

home Online Markedsføring er desuden nomineret i kategorierne Data Driven Marketing ProjectsCampaign Of The Year til det prestigefyldte European Digital Communication Awards 2017. Det viser også, at de øvrige lande i europa har fået øjnene op for den træfsikre teknologi, vi har bygget til home Online Markedsføring. Teknologi som virker og giver vores kunder værdi i form af kortere liggetider og højere pris for boligen!

Se andre produkter fra home

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Hvor vil du købe bolig?

Hvor vil du købe bolig?

Eller

Skriv om dine ønsker

Skriv om dine ønsker

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!