Menu

home Online Markedsføring

Lad din bolig selv finde køberen

VORES MÅL

Et hurtigere og bedre salg af din bolig! 

Med home Online Markedsføring finder annoncerne selv de rette købere til din bolig – døgnet rundt på tværs af alle enheder. Målrettet og effektivt.

SÅDAN SÆLGER VI DIN BOLIG

Med home Online Markedsføring bliver din bolig vist mere end 100.000 gange for interesserede købere på nettet. Vi udvælger de medier, som giver størst relevans for din bolig og sikrer, at din bolig bliver vist for de købere, systemet har identificeret som potentielle købere. Det er intelligent markedsføring!

Vores boligbannere rammer plet hver gang pga. den unikke teknologi, som ligger bag systemet. Men hos home er smart teknologi ikke nok! Det handler om at få din bolig solgt.

90% af alle boligkøb starter online i dag* og tendensen går kun én vej; mod mere online!

Med home Online Markedsføring finder din bolig selv sin køber, så du får det mest effektive boligsalg.

Hør alt om home Online Markedsføring hos din lokale home mægler og bestil en personlig og professionel salgsvurdering.

Find din lokale home mægler her

Book gratis salgsvurdering

Se andre produkter fra home

* Gallup 1.kvartal 2016

Book gratis salgsvurdering

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder dig, der overvejer at sætte din bolig til salg hos home. Såfremt du ønsker din bolig vurderet til andet formål, f.eks. familieoverdragelse, belåning mv., skal vilkårene for vurderingsopgaven aftales direkte med den lokale home-mægler.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du opretter et køberkartotek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, når der er nye boliger til salg, som matcher dine ønsker.

Bestil værditjek

Indtast info om din bolig og modtag en e-mail med en vejledende vurderingspris direkte fra din lokale home ejendomsmægler indenfor 2 hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du booker et værditjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Tilmeld nyhedsbrev