Menu

home Online Markedsføring

Hurtigere salg og bedre pris - helt enkelt!

home Online Markedsføring er den mest effektive måde at sælge bolig på! Mindre afslag i prisen og kortere salgstid - det gør home Online Markedsføring bedst!

Hurtigere salg og bedre pris!

Analyser af mere end 1.500 bolighandler i hele landet i sidste kvartal 2016 viser, at boliger som blev markedsført med home Online Markedsføring i gennemsnit fik 3% point mindre i afslag på prisen, og at de blev solgt op til 60% hurtigere end boliger, som ikke havde valgt produktet. Tallene taler for sig selv – home Online Markedsføring giver ganske enkelt et bedre salg af din bolig.

Med home Online Markedsføring er din bolig sikret min. 100.000 visninger på store og relevante online medier som f.eks. TV2, Dmi, Dba, Børsen, Politikken, EB, BT og mange andre sider. Du kan desuden vælge at markedsføre din bolig på sociale medier som Facebook eller vælge, at din bolig skal fremhæves på home.dk eller Boligsiden.dk. Du udvælger selv sammen med din ejendomsmægler, hvordan din bolig skal markedsføres. Enkelt, hurtigt og effektivt!

90% leder efter bolig på nettet!

Når man i dag leder efter et nyt hjem, så starter 90%* deres boligjagt på nettet. Derfor er det vigtigt at eksponere din bolig online, så interesserede købere kan finde den, når de søger bolig på nettet.

Dobbelt medaljevinder til Danish Digital Awards 2017

home Online Markedsføring trækker i førertrøjen, når det kommer til de bedste digitale tiltag i ejendomsmæglerbranchen. Det vises tydeligt med 2 priser ved Danish Digital Awards 2017. Bronze i kategorien data-application og sølv i omnichannel. Det er vores tydelige bevis på, at home Online Markedsføring virker og skaber værdi for vores kunder!

Find din lokale home mægler her

Book gratis salgsvurdering

* Gallup 2016

Se andre produkter fra home

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du siger ja til et værditjek, siger du også ja til, at home må sende dig en mail, en sms eller ringe til dig, så vi kan tage en snak om dit hjem og prisen på den.

Få vores nyhedsbrev