Menu

Slut med kaffekande - men vurderingen er fortsat gratis

Slut med kaffekande - men vurderingen er fortsat gratis

Har du kaffen klar, sætter vi prisen på din bolig! Få en salgsvurdering morgen, middag eller aften

Vores kampagne med en gratis termokande er desværre afsluttet (pr. 18. marts). Men vi giver selvfølgelig fortsat lidt mere end en professionel og gratis salgsvurdering, når din lokale home ejendomsmægler kigger forbi. F.eks. 52 salgsfif, som giver dit hjem mere værdi.

Du bestemmer, om vi skal komme forbi til morgenkaffe, en kop i frokostpausen eller en tår ved aftenstide. 

Der er ingen grund til at vente med at ’sætte vand over’ til dit boligsalg. Køberne er skam allerede i forårshumør. Det viser home Fremvisningsindeks, home Køberbarometer og de foreløbige salgstal for 2018.

Book salgsvurdering

Find nærmeste mægler

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du bestiller et VærdiTjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Få vores nyhedsbrev