Menu

Køberne føler sig hjemme, når home holder Åbent Hus!

I weekenden 23.-24. september holder home landsdækkende Åbent Hus, og din bolig kan stadig nå at være med, hvis du overvejer at sælge.

Du kan stadig nå at få dit hjem med til homes landsdækkende Åbent Hus weekend d.23.-24. september, som er en enestående mulighed for at få vist dit hjem for mange købere.

homes Åbent Hus weekend er et stort tilløbsstykke, da det får meget opmærksomhed både lokalt og nationalt. Men også fordi køberne ser det som en mere afslappet måde at se boliger på.

Book gratis salgsvurdering

Find nærmeste mægler

Få en Aftenvurdering og få sat pris på dit hjem!

Det skal være endnu lettere at få af vide, hvad dit hjem er værd. Derfor introducerer home som noget nyt ”Aftenvurdering”. De tre sidste onsdage i august har du mulighed for at få vurderet dit hjem helt til kl. 22. Vi kommer selvfølgelig forbi, når det bedst passer dig - vi er meget fleksible.

Se alle boliger med åbent hus her

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du siger ja til et værditjek, siger du også ja til, at home må sende dig en mail, en sms eller ringe til dig, så vi kan tage en snak om dit hjem og prisen på den.

Få vores nyhedsbrev