Menu

Føl dig hjemme til Åbent Hus weekend

I weekenden 23.-24. september får du muligheden for at føle dig hjemme i rigtig mange huse og lejligheder. Vi holder nemlig Åbent Hus weekend, så nu kan du besøge netop de hjem, som du tror, at du kan føle dig hjemme i.

Hos home er vi eksperter i at få dig til at føle dig hjemme, når du er ude og kigge efter nyt hjem.

I weekenden 23.-24. september 2017 kan du kigge ind og se om, vi har den helt rette bolig for dig, når vi i home åbner dørene i flere tusinde boliger i hele landet. Du behøver ikke tilmelde dig Åbent Hus weekend. Det eneste, du skal gøre, er at møde op og mærke efter – resten sørger vi for.

Fordele ved Åbent Hus for dig som køber:

  • Åbent hus er uforpligtende. Du kan gå uforstyrret rundt og kigge på egen hånd.
  • Du sparer tid. Man bruger typisk kortere tid på et Åbent Hus end på en almindelig fremvisning.
  • Åbent Hus giver dig overblik. Både hvis du er lidt usikker på, hvilken bolig du går efter, eller hvis du skal flytte til en anden by eller et andet område i landet.
  • Du kan se en række boliger i et område på ganske kort tid. Dermed får du en god fornemmelse af boligerne og de forskellige kvarterer og prislejet. På den måde kan du pejle dig ind på, hvad du vil gå efter, når du skal flytte.
  • Du kommer lidt tættere på. Åbent hus er oplagt til at få en lidt bedre fornemmelse af boligen, end du trods alt kan få via de mange oplysninger på home.dk. Førstehåndsindtrykket har ofte stor betydning, og det at komme ind i en bolig, kan ændre din opfattelse af den.
  • Åbent hus er en god anledning til at snakke din boligdrøm igennem med familie og venner. Når I har set en række boliger, er det en god idé, at gå hjem og tænke over det og snakke om det.
  • Får du en god fornemmelse i maven på én af boligerne, så vend tilbage til vores ejendomsmægler og aftal en personlig fremvisning, hvor du i ro og mag kan stille spørgsmål og teste, om du kan føle dig hjemme i boligen.

Find de hjem, du vil se, på home.dk eller ring til din lokale home mægler.

Velkommen til Åbent hus hos home!

Se alle boliger med åbent hus her

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du bestiller et VærdiTjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Få vores nyhedsbrev