Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 10. december

kl. 12.00-16.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 10. december kl. 12.00-16.00

Ny pris

Soløjevej 5, 9400 Nørresundby

166 m2 villa

Kontant 4.498.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 10. december

kl. 12.00-16.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 10. december kl. 12.00-16.00

NØRRESUNDBY


NYBYGGET EJENDOM MED UDSIGT

Denne lækre nybygget ejendom byder på en kombination af moderne arkitektur og flotte vedligeholdelsesfrie materialer med en central beliggenhed i Nørresundby. Ejendommen er en oase af komfort og stil med smukke detaljer samt udsigt ud over natur og kig til Limfjorden. 
Ejendommen præsenterer sig arkitektonisk moderne med flot muret facade, sorte træ/alu vinduer og smukke sorte betontagsten. Villaen er stilfuldt indrettet med hvide gipslofter, højt til loftet og med ovenlysvinduer. Træ og store flotte klinker er gennemgående og binder husets mange rum harmonisk sammen. Gulvarme i hele huset.
Ejendommen er en rummelig etplans villa på 166 kvm. med en dobbelt integreret carport, hvor man har direkte adgang til huset samt en isoleret redskabsrum med et lille kontor el. opbevaringsrum.
Det indbydende indgangsparti fører dig ind i et entré/fordelingsgang med adgang til lyst og funktionelt bryggers. 3 gode store børneværelser med flotte gulve samt med tilhørende lækkert badeværelse.
Husets hjerterum er det store skønne køkken/alrum med en kombination af hvidt og fingertappede inventar. Denne fusion af hvidt køkken og smukt fingertappede snedkerkøkken skaber en unik og stilfuld indretning, der er tidløs og elegant at se på og samtidigt funktionelt at arbejde i. Køkkenet skjuler også et praktisk viktualierum.
Fra køkkenet er der udsigt både mod natur og kig til Limfjorden samt udgang til en morgenterrasse.
I alrummet er der en hyggelig alkove, perfekt til afslapning og samtale, mens du nyder et glas vin med venner og familie.
Fra køkkenalrummet har du direkte udgang til en skøn hævet træterrasse, hvor du kan nyde det gode vejr og en dejlig nem lukket have.
Alrummet er i åben forbindelse til hyggelig nedsænket opholdsstue med store vinduespartier og udgang til træterrassen. I begge rum er der hvide akustiklofter og indbyggede spots.
Forældreafdeling med soveværelse med walk-in-closet samt med tilhørende lækkert badeværelse med hvidt inventar, kæmpestor bruseniche med glasvæg. Ejendommen er det perfekte hjem for en børnefamilie, der søger både komfort og en moderne livsstil. Dette moderne hjem kombinerer flotte detaljer med funktionalitet og vedligeholdesfrie materialer, der giver mulighed for at nyde tiden med familien.

2021
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.437 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

27,458 / 21.515 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Laila Houen Schuler
home Nørresundby

Ejendomsmægler MDE

lailas@home.dk

98 17 30 88

98 17 30 88