Netop indlagt fjernvarme!

Rævskærvej 28, Tornby, 9850 Hirtshals

163 m2 villa

Kontant 3.295.000 kr.

Pragtfuld liebhavervilla i Tornby med 328 m2 under tag. Fjernvarme netop indlagt!


Fremtræder i fantastisk velholdt og indflytningsklar stand

Arkitekttegnet og pragtfuld rødstensvilla med skøn beliggenhed i Tornby med i alt 328 m2 under tag. 

Villaen er opført i 1989 og rummer 163 m2 beboelse samt 106 m2 rigtig god og tør kælder inklusiv stor garage. I 2007 er der opført en tilbygning, hvor man har etableret super flot afdeling på 59 m2 (erhverv) med mange anvendelsesmuligheder; liberalt erhverv - multirum, teenagerafdeling?

Udover beboelsen er her skønne terrasser omkring villaen, hvor der til enhver tid kan findes sol og læ i al ugenerthed, ligesom her er god plads til flere biler i den store indkørsel og garagen. Den velplejede have rummer muligheder for både prydhave, legehave, boldspil - det er kun fantasien der sætter grænser! Derudover er her to gode udhuse med plads til opbevaring af havemøbler, redskaber mv. 

Villaen fremtræder i meget velholdt og indflytningsklar stand og er løbende moderniseret, hvor man samtidig har mulighed for at sætte sit eget præg. Der er tilmed nyere ventilationsanlæg med varmegenvinding. OBS - Der er netop indlagt fjernvarme i huset!

I beboelsen, imponerer villaen også med sine spændende niveauer, afdelinger, åbne planløsning og skønne, lyse rum. Her bydes man indenfor via den flotte hall, der på fornemmeste vis binder beboelsen og kælderen sammen. Endvidere lyst køkken i åben forbindelse med den dejlige spisestue med plads til hele familien og med udgang til den store, ugenerte terrasse. Fra spisestuen møder man den nedsænkede og hyggelige opholdsstue. 
Tilmed en god afdeling, der rummer et stort soveværelse med udgang til altan, endnu et værelse samt badeværelse bruseniche og kar. Afdelingen fører videre til tilbygningen, der i dag agerer erhvervsafdeling (kontor), hvor her også er indrettet mindre køkken og badeværelse. En super god afdeling til mange former for liberalt erhverv med separat indgang og med mulighed for at indrette og anvende de gode kvadratmetre til andre formål end erhverv. 

Kælderplanet indeholder viktualierum, badeværelse, dejligt bryggers/vaskerum, stor garage med elhejseport, således man kan gå direkte og tørskoet ind i villaen. Derudover stort disponibelt rum med mange anvendelsesmuligheder. 

En unik og imponerende villa - der ikke kan bekrives med ord - men simpelthen skal opleves!
1989
Byggeår
6
Antal rum
3
Antal toiletter
1839 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.067 kr.

Udbetaling

165.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,233 / 15.684 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Casper Knudsen
home Hjørring

Ejendomsmægler, MDE

casp@home.dk

98929900

98929900