Pederstrupvej 8, 8620 Kjellerup

144 m2 villa

Kontant 1.395.000 kr.

Velrenoveret hus med hyggelig have i Frederiksdal


Ejendommen ligger op til grønt område - tæt på skov og søer.


VELHOLDT INDE SOM UDE
Det er et hus fra 1930 med en flot hvid facade, der ligger på Pederstrupvej 8. Med sit kvistvindue og sortmalede sokkel, garageport samt vedligeholdelsesfri gavl har ejendommen et gennemført udseende. Huset, som er på 144 m2 i halvandet plan, har desuden lyddæmpende ruder på den nordlige side og ligger i rolige omgivelser på en 670 m2 grund.
I får et separat køkken med induktionskomfur og pyrolyseovn fra Miele samt en stor vinkelstue, som blev istandsat i 2020. Herinde er der plads til spisestue og sofahjørne. I stueetagen er der derudover et rummeligt badeværelse med støbt bruseniche samt en entré med vaskefaciliteter, så det fungerer som et bryggers. På førstesalen, der blev renoveret i 2021, er der tre værelser, hvoraf det ene har egen indgang til et disponibelt rum.
LUKKET HAVE MED GODT UDHUS
Forhaven er flot og med en flisebelagt indkørsel, der leder op til en garage og et værksted med støbt betongulv og fuldt loftsrum. Bagved huset er der en hyggelig have, som blev anlagt i 2020. Her er der en flisebelagt terrasse langs huset og udhuset samt en græsplæne med plads til børneleg eller havearbejde, hvis I har grønne fingre i familien. En lille låge i bunden af haven leder jer ud til en sportsplads og legeplads.
BEKVEM PLACERING I NATURSKØNNE OMGIVELSER
Huset ligger fredeligt i Frederiksdal nær Kjellerup og Kragelund, hvor I i sidstnævnte finder den lokale købmand, Kragelund Skole og Kragelund Børnehave. Der er også rigtig søde naboer og et godt sammenhold på vejen, som samtidig ligger naturskønt tæt på flere forskellige skovområder samt Bølling Sø og Hinge Sø. Ønsker I at besøge større byer ligger både Silkeborg og Ikast knap tyve minutters kørsel væk.

1930
Byggeår
6
Antal rum
670 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.565 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,637 / 6.760 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Helle Stenholt Haarup
home Silkeborg

Ejendomsmægler MDE & valuar

haarup@home.dk

86827088

86827088