Møllevej 17, Maderup, 5471 Søndersø

171 m2 villa

Kontant 1.395.000 kr.

Charmerende og idyllisk ejendom, som løbende er blevet renoveret.


Beliggende i landlige omgivelser på en dejlig stor grund.

Her udbydes denne yderst charmerende og idylliske ejendom, beliggende på en dejlig stor grund i skønne landlige omgivelser i det lille landsbysamfund Maderup. 

Herfra er der kun 3 km til Særslev, hvor du både finder børnehave, skole, indkøb, idrætsplads, sports- og fritidsaktiviteter og off. transport til Odense. Der er desuden kun 8 km til Bogense/Søndersø, knap en ½ times kørsel til Odense/Middelfart og 20 min. til motorvejen.

Huset har en god loftshøjde på 2,4 meter samt et veludnyttet boligareal på 171 m², fordelt med 135 m² i stueplan og 36 m² på 1. salen. Det går igen i hele boligen at der kræset om detaljerne og bibeholdt bondehus stilen i et moderne udtryk. En detalje der kan nævnes her, er at vinduerne er skiftet i 2019 til bondehusvinduer fra Hvidbjerg vinduer.

Ejendommen indeholder en dejligt rummelig entré / bryggers, en mellemgang med adgang til to rummelige værelser, hvor det ene værelse har loft til kip. Et super nydeligt og lyst badeværelse. En dejlig stor stue med adgang til både 1. salen og til bagudgang, så man let kan komme ud til det skønne orangeri. Stuen byder både på fin spisekrog med udsigt ud over markerne og brændeovn til de hyggelige stunder. I forlængelse af stuen er der et super dejligt landkøkken i skønne lyse materialer. 

1. salen byder på super fint værelse / stue med adgang til eget badeværelse med bruseniche. 

Ejendommen byder derudover på en fin garage med udhus, et dejligt rummeligt værksted / hobbyrum og et fint brændeskur. Samtidig er der sat et skønt orangeri op, hvor man kan nyde havens herlighed. 

Du kan altid fange solen på de mange fine terrasser på ejendommen. 

Denne ejendom skal ses og vi glæder os til at vise jer den! 
1827
Byggeår
3
Antal rum
2
Antal toiletter
1517 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.716 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,608 / 6.696 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Emil Lassen
home Nordfyn

Ejendomsmægler, MDE

jalas@home.dk

64824232

64824232