Købsaftale underskrevet

Harevej 1, 6300 Gråsten

157 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

Moderne kvalitetsvilla med 4 værelser, gode opholdsrum og en skøn have og terrasse


Med hele 119 m2 udbygning fordelt på 70 m2 garage/værksted/skur og 49 m2 carport

Velkommen til Harevej 1, en kvalitetsvilla med en fantastisk planløsning, beliggende i et meget attraktivt og velplaceret villaområde i Gråsten. Beliggenheden må næsten betegnes som et af områdets bedste grunde med en dejligt udsigt til det grønne.

Villaen er opført i år 2007, med et flot rødt tegltag og røde teglsten. Sælger har senest fået lavet den oprindelig carport om til et rigtig fint værksted samt opført en stor carport i forlængelse heraf. 
Villaen er med dens 4 værelser og gode opholdsrum ideel som familievilla. Valget af inventar, klinker og gulve flyder som en rød tråd igennem villaen i en helt perfekt moderne stil. 

Villaen er beliggende ud til åbent område på Harevej, som er en del af det super eftertragtede villaområde i "dyrekvarteret". Når man kommer kørende mod villaen, der
ligger på en blind stikvej, mødes man af et område, hvor børnene trygt kan lege på gaden.
Området er med en god og sikker sti til skole og daginstitutioner. Ligeledes er der kort afstand til indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter. Dertil er villaen ikke langt fra Gråsten skov, som kan byde på mange gode naturoplevelser for hele familien. Byd velkommen i en fin entré som ender ud i en fordelingsgang med fliser og indbygget skab, 2 store og gode værelser - begge med fast skab og tæppe. Et flot og stort bryggers - det altid praktiske rum til vask og opbevaring. Badeværelse med fliser og bruseniche.

Fra enden af gangen kommer man ind i et lyst og rummeligt køkkenalrum, med gulvvarme og loft til kip. Køkkenalrummet er delt op med et IKEA køkken mod øst og spiseplads mod vest ud mod terrassen. Dette må i sandhed siges at være huset hjerte, og her vil man, i selskab med familien, kunne tilbringe mange gode stunder. Dertil er her et dejligt viktualierum.
Fra alrummet via fransk dør træder man ind i en stue også med loft til kip. Herfra er der et værelse/kontor med skabsvæg. Et rummeligt soveværelse med fastskabe samt terrassedør ud. Fra soveværelset er der et badeværelse med gulvvarme og bruseniche.

Tilhørende til ejendommen er der en pæn forhave belagt med græs og buske. 
En god indkørsel, med en flot nyopført carport på 49 m2 samt et stort værksted og skur på 70 m2. 
En stort og flot have anlagt med en god stor terrasse mod vest  hvor der virkelig er mulighed for at nyde alle de solrige dage, eftermiddage og aftener. 

2007
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal toiletter
Energimærke