Menu

homePrisen 2016

homePrisen 2016 går til Flyt til Saksild, Farmorhuset og Hanstholm Madbar

  

 

Hos home er vi stolte af, at der er så meget at være stolt af rundt omkring i Danmark. Det vil vi gerne fejre med homePrisen, der giver et kontant skulderklap til lokale initiativer, der skaber engagement og stolthed. Fra den 1. april til den 1. oktober 2016 har vi modtaget mange flotte nomineringer fra lokalbefolkningen rundt omkring i Danmark.    

En dommerjury bestående af relationschef i home Mads Ellegaard og professor i oplevelsesøkonomi Christian Have har voteret og fundet frem til vinderne blandt de imponerende 142 nomineringer. 

1. præmien og de 30.000 kroner går til projektgruppen #FlyttilSaksild, der på ét enkelt år har skabt et sammenhold og fællesskab i byen, som har resulteret i flere tilflyttere til området og mere gang i de lokale aktiviteter.

2. præmien og de 20.000 kroner går til Farmorhuset i Vordingborg, der tilbyder en ekstrem grad af nærvær igennem nostalgiske lege til børn og barnlige sjæle.

3. præmien på 10.000 kroner er en publikumspris, der går til det projekt, der får flest likes, går til Hanstholm Madbar ved Thisted, der nåede op på 1756 likes!

Stort tillykke til alle tre vindere!

homePrisen vender tilbage i 2017

home er stolte over det store engagement, der har været omkring homePrisen 2016, og vi har derfor besluttet at vende tilbage med homePrisen i 2017, så vi kan være med til at hylde endnu flere, der gør en positiv forskel for lokalmiljøet.

Tusind tak for den store opbakning omkring homePrisen 2016. 

Følg med her på siden og på vores Facebook-side

 

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.

Tilmeld nyhedsbrev