Menu

homePrisen 2016

homePrisen 2016 går til Flyt til Saksild, Farmorhuset og Hanstholm Madbar

Hos home er vi stolte af, at der er så meget at være stolt af rundt omkring i Danmark. Det vil vi gerne fejre med homePrisen, der giver et kontant skulderklap til lokale initiativer, der skaber engagement og stolthed. Fra den 1. april til den 1. oktober 2016 har vi modtaget mange flotte nomineringer fra lokalbefolkningen rundt omkring i Danmark.    

En dommerjury bestående af relationschef i home Mads Ellegaard og professor i oplevelsesøkonomi Christian Have har voteret og fundet frem til vinderne blandt de imponerende 142 nomineringer. 

1. præmien og de 30.000 kroner går til projektgruppen #FlyttilSaksild, der på ét enkelt år har skabt et sammenhold og fællesskab i byen, som har resulteret i flere tilflyttere til området og mere gang i de lokale aktiviteter.

2. præmien og de 20.000 kroner går til Farmorhuset i Vordingborg, der tilbyder en ekstrem grad af nærvær igennem nostalgiske lege til børn og barnlige sjæle.

3. præmien på 10.000 kroner er en publikumspris, der går til det projekt, der får flest likes, går til Hanstholm Madbar ved Thisted, der nåede op på 1756 likes!

Stort tillykke til alle tre vindere!

 

home har samlet alle de gode projekter i et idékatalog. Læs det her.

homePrisen vender tilbage i 2017

home er stolte over det store engagement, der har været omkring homePrisen 2016, og vi har derfor besluttet at vende tilbage med homePrisen i 2017, så vi kan være med til at hylde endnu flere, der gør en positiv forskel for lokalmiljøet.

Tusind tak for den store opbakning omkring homePrisen 2016. 

 

 

Book gratis salgsvurdering

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder dig, der overvejer at sætte din bolig til salg hos home. Såfremt du ønsker din bolig vurderet til andet formål, f.eks. familieoverdragelse, belåning mv., skal vilkårene for vurderingsopgaven aftales direkte med den lokale home-mægler.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du opretter et køberkartotek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, når der er nye boliger til salg, som matcher dine ønsker.

Bestil værditjek

Indtast info om din bolig og modtag en e-mail med en vejledende vurderingspris direkte fra din lokale home ejendomsmægler indenfor 2 hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du booker et værditjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Tilmeld nyhedsbrev