Engbakken 150, 1., 6950 Ringkøbing

121 m2 lejlighed

Leje pr. md. 11.250 kr.


Er tiden kommet, hvor du overvejer, om der skal ske ændringer i din nuværende boligsituation? Drømmer du om en sjovere og lettere hverdag tæt på naturen? Ved du, at der i det naturskønne område ved Ringkøbing Fjord i udkanten af Ringkøbing findes bofællesskabet ”Havtorn” for 50+, hvor der er nyopførte lejligheder med plads til alle - kvinder, mænd, singler og par. 
 
Lejlighederne er opført af Realdania By & Byg i Naturbydelen Ringkøbing K og rummer bofællesskabet ”Havtorn” for 50+ med i alt 14 udlejningsboliger af varierende størrelse (50 – 120 kvm i ét eller to plan). Der er et fælleshus i tre etager på mere end 150 kvm med hjemlig hygge og åbent køkken, gæsteværelse med tilhørende badeværelse og egen indgang samt bibliotek. Herudover vaskeri, værksted, væksthus og eget skur m.m. Denne lejlighed er i 2 plan, beliggende på 1. og 2. sal og er på 121 kvm.
 
Selvom det måske er mindre, end du er vant til, er lejligheden indrettet til at passe til dine behov samtidig med, at den giver plads til at være dig selv. Lejligheden, hvorfra der en fantastisk udsigt til naturen, er lys og venlig og har de private rum, du har brug for i hverdagen – køkken/alrum, soveværelse, badeværelse, værelse og opholdsrum med udgang til altan, hvorfra der er den skønneste udsigt til Ringkøbing Fjord. Her er ingen privat have, som skal passes, men derimod kan du frit benytte dig af de attraktive fællesarealer omkring boligerne. Med andre ord: Lejligheden har det hele og mere til… Stedet skal opleves, så book en fremvisning hos home Ringkøbing-Skjern på tlf.: 9732 0899 og se/hør om ”Havtorn” måske lige er noget for dig.
 
Se mere om området, bebyggelsen, lejlighederne m.m. via disse links: Seniorbofællesskabet Havtorn i Naturbydelen Ringkøbing K (realdania.dk) Bofællesskab for 50+ i Naturbydelen | 14 lejeboliger ved Ringkøbing Fjord Havtorn - Bofællesskab for 50+ - Bofællesskab.dk (bofaellesskab.dk)
 
Mange vil kunne få boligstøtte ved disse skønne lejligheder. 
 
Se og beregn nærmere her: https://www.borger.dk/Handlingsside?selfserviceId=a153fd97-6252-4058-ac3f-5a59079cbded
JaAltan
4Antal rum
2020Byggeår
Energimærke

Økonomi

Leje pr. måned

11.250 kr.

Aconto forbrug pr. måned

0 kr.

Forudbetalt leje

11.250 kr.

Depositum

33.750 kr.

Beregn boligstøtte

Se projektet for denne bolig