Fredericiagade 84, 3. tv., 1310 København K

182 m2 lejlighed

Kontant 27.000.000 kr.

Fantastisk penthouse med skøn udsigt og direkte udgang til privat tagterrasse


- Velkommen til Sct. Paulsgården

Penthouselejlighed i 3 plan med direkte udgang til egen tagterrasse og smuk udsigt til Københavns tårne og spir.
I begyndelsen af det 20. århundrede blev ejendommen på Fredericiagade overtaget af menigheden fra den nærliggende Sankt Pauls Kirke, der havde brug for et menighedshus til sine kirkelige og sociale aktiviteter. Herfra stammer ejendommens navn, Sct. Paulsgaarden.
Beliggenheden er særdeles attraktiv, og ejendommen er således at finde i pæne og præsentable omgivelser, hvor nabolaget byder på alt hvad hjertet kan begære af natur, gastronomi, indkøb, offentlig transport og gode parkeringsforhold.
Ejendommen bliver totalt renoveret med elevator og nye altaner, og der etableres i alt 7 eksklusive og luksuriøse ejerlejligheder. For hver enkelt af lejlighederne har arkitekten valgt en optimal løsning, for både at bevare den gamle ejendom og dens historik og samtidig etablere moderne boliger til de kræsne købere.
Lejligheden er indbegrebet af liebhaveri, istandsættelsen heraf er kompromisløs, og alt er udført i de absolut bedste materialer. Design og funktionalitet går op i en højere enhed, og de smukke materialer lever og ånder side om side med den gamle ejendom. Æstetik, historie og arkitektur smelter sammen i Sct. Paulsgaarden.
Køkken og baderumsmøbler leveres fra Jesper Holm Design & Møbelsnedkeri. Fronter og sider udføres i olieret eg med gennemgående åretegninger, og bordpladen leveres i Corian eller børstet aluminium. Armaturer til både køkken og badeværelse er fra Vola og i messing som standard. Gulve er fra Trækompagniet og i gråbrun nuance lagt som sildeben.
*Billeder og visualiseringer er vejledende

JaAltan
JaElevator
5Antal rum
2024Ombygget

Økonomi

Kontantpris

27.000.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

26.759 kr.

Udbetaling

1.350.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

154,134 / 125.064 kr.

Tjek boliglån

Se projektet for denne bolig

Projektemnet er en del af projektet Fredericiagade 84.

Se hele projektet

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Heidi Krogh Andersen
home Sydhavnen & Projektsalg

Projektsalg, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

hekan@home.dk

33 33 03 05

33 33 03 05