Købsaftale underskrevet

Laanshøj Allé 118, Engmarken, Del nr. 26 - Type 2.1, 3500 Værløse

136 m2 rækkehus

Kontant 4.695.000 kr.

LAANSHØJ/VÆRLØSE - ENGMARKEN


40 NYE KVALITETSRÆKKEHUSE I NATURSKØNT OMRÅDE

Laanshøj - Flyt ud til naturen
CALUM står nu for færdigudbygning af Laanshøj-området. Bliv en del af dette allerede etablerede og velfungerende område med perfekt beliggenhed.
Kun tyve minutters kørsel fra det pulserende og hektiske liv i hovedstaden befinder du dig omgivet af naturen i Laanshøj. Det sidste byggefelt af ialt 5 byggefelter udbydes nu, hvor der opføres rækkehuse i forskellige størrelser og i lys nordisk stil og flere af husene har den skønneste udsigt til grønne arealer..
Laanshøj ligger direkte op til et stort fredet naturområde ved Præstesø og Søndersø. Her kan du nyde den friske luft og roen, mens du genfinder energien efter en hektisk arbejdsdag – eller hygger og er aktiv sammen med dine børn. Hele området er bundet sammen af en masse små stier, fra hvilke du nemt kommer omkring i landskabet eller forbi søerne over til Værløse. Området er som skabt til løbe- cykel – eller gåture.
På markerne kommer du forbi får og skotsk højlandskvæg, måske er du heldig at opleve andre af naturens dyr, og fra det nærliggende Naturstøttepunkt Hjortøgaard, har du mulighed for at komme på guidede familieture i naturen.
Besøg også de nærliggende udsigtspunkter. Fra Paradisbakke har du en fantastisk udsigt over hele flyvestationen og Bringe Mose. Baunebakke giver udsigt mod vest og solnedgangen – et perfekt sted at kigge på stjerner. Fra Eningshøj er der en enestående udsigt over Præstesøfredningen og det kuperede landskab mellem Kirke Værløse og Værløse. Fra fugletårnene ved både Præstesø og Søndersø kan du også opleve ænder, gæs og andre vandfugle helt tæt på.
*Bemærk, at de i plantegningen anførte mål fra væg til væg ikke tager højde for indsat inventar såsom skabe, køkkenelementer, indvendige trapper m.v. 
5Antal rum
2023Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Se projektet for denne bolig

Projektboligen er en del af projektet Engmarken.

Se hele projektet

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Stefan Adelhardt
home Ballerup

Salgschef & Projektansvarlig

stef@home.dk

44 68 20 55

44 68 20 55