Menu

home Odense Syd-Øst

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Odense Syd-Øst

Hos home Odense Syd-Øst er du garanteret professionel behandling i alle aspekter af en bolighandel. Vi sørger, kort fortalt, for en tryg og sikker bolighandel.

Vi besidder en høj ekspertise inden for salg af alle typer af ejendomme i vort lokalområde, hvilket dels skyldes vores mange års mæglererfaring og dels vores veluddannede ejendomsmæglere.

Vores tætte samarbejde med de øvrige to home forretninger i byen sikrer dig en god kundeoplevelse, hvad enten du ønsker at købe eller at sælge.

Mæglernes indgående lokalkendskab gør, at vi kender til charmen og kvaliteterne ved kvartererne og områderne i Odense og opland.  Vi formidler køb og salg af villaer, ejerlejligheder, landejendomme, sommerhuse og grunde i hele byen, herunder Holluf Pile, Tornbjerg, Agedrup, Allerup, Birkum, Hjallese og Vollsmose m.fl.

Sætter du din bolig til salg hos os, garanterer vi målrettet annoncering og profilering, en aktiv salgsindsats, og at der er sammenhæng mellem det, vi siger, og det vi gør.

I forbindelse med køb af bolig, tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i Odense-området.

Drømmeboligen kan du finde via vores store køberkartotek eller ved at se boligudstilling i vores forretning på Ørbækvej 101. Ønsker du fremvisning af en bolig eller blot en uforpligtende boligsnak, så kontakt vores ejendomsmægler på telefon: 65904080.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.