home Hunderup billede
 • Læssøegade 178
 • 5230 Odense M
Luk åbningstider

Velkommen hos home Hunderup - din lokale ejendomsmægler

Vi er et team bestående af erfarne ejendomsmæglere i Hunderup med et stort lokalkendskab og en god lokal forankring. Det betyder, at du får fordelen af vores lokalkendskab ved vurdering og prisfastsættelse af din bolig. Vi er veluddannede og erfarne mæglere, som står klar til at hjælpe dig med dine boligdrømme.  

Vores mæglere brænder for det de laver, og sætter en ære i at være kompetente, engagerede og tilgængelige. Vi har mange års erfaring med bolighandel i Hunderup og det sydlige Odense, og kan derfor garantere, at din ejendomsmægler i Hunderup giver en service, der har fokus på både kvalitet og tryghed.

Vi står parat til at hjælpe dig

Vi vil meget gerne vise dig alle de spændende boliger, vi har til salg. Kom ind og få en snak med os, og lad os sammen finde netop den bolig, der passer bedst til dine behov.

Har du spørgsmål til lokalområdet, kan vi helt sikkert hjælpe. Vi hører ofte om de små hyggelige lejligheder og de skønneste liebhaverboliger før nogen andre.

Så uanset, om du søger en ny bolig eller overvejer at sælge, er vi klar til at rådgive dig. Ring, mail eller kom ind i forretningen. Vi glæder os til at se dig og få en snak om dine ønsker og behov.

Vores andre afdelinger i Odense

Skal du sælge i en anden del af Odense? Se alle home ejendomsmæglere i Odense her

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 96 boliger

Nyeste erhvervssager til salg/leje

Se alle erhvervssager

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Solgt til udbudsprisen på under 1 uge

  ”Tak til Simon Rasmussen og resten af home-teamet for et hurtigt salg. Jeg må sige, at der ikke gik lang tid fra første møde, og til det første købstilbud kom ind – og det endelige salg kom i hus”

 • Solgt til prisen på 6 dage

  ”Jeg vil sige tusind tak til Simon Rasmussen og home Hunderup. Min bolig blev solgt til prisen på 6 dage, og jeg var ikke et sekund i tvivl om, at han/de gjorde, hvad der skulle til for at sikre både en glad sælger og en glad køber. Skal du have solgt din ejendom til den bedste pris, og (meget) hurtigt, så kan jeg varmt anbefale home Hunderup!”

 • Jeg var i trygge hænder fra start til slut

  ”Vi var noteret i homes køberkartotek, og blev kontaktet af home Hunderup om en sag, der endnu ikke var på nettet. Simon har været utroligt professionel igennem hele forløbet og har stået klar med hurtige svar på alle spørgsmål, når de opstod - også uden for normal kontortid. Som førstegangskøber har jeg fra start til slut følt mig i trygge hænder og derfor kan - og vil - jeg anbefale Simon Rasmussen og home Hunderup til alle, der skal bruge en ejendomsmægler!”

 • Boligen blev solgt til prisen på 2 måneder

  ”Jeg fik solgt min bolig til prisen på 2 måneder. Hele forløbet har været utroligt professionelt, og jeg er hele tiden blevet opdateret om, hvordan salget gik. Jeg kan kun anbefale home Hunderup. Deres lokalkendskab er unikt!”

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller