Menu

home Brønderslev

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Brønderslev

Vores ejendomsmæglere i Brønderslev arbejder hver dag hårdt på at give dig den bedste service.

Vi er et team bestående af fem ejendomsmæglere i Brønderslev. Vores mæglere er veluddannede og har mange års erfaring, som garanterer dig kvalitet og tryghed undervejs i din bolighandel. 

Med butikker i Brønderslev, Hjørring, Sindal og Hirtshals dækker vi størstedelen af Vendsyssel og med en stærk markedsposition, når vi ud til en større skare af købere, hvor vi kan udnytte de mange kundekontakter. Vi har med boligejere og boligkøbere på tværs at de fire forretninger.

Det betyder, at du får fordelen af vores lokalkendskab ved vurdering og prisfastsættelse af din bolig, samtidig med at du opnår fordelen af et stærkt kædesamarbejde, når din bolig skal markedsføres, og når du skal finde dit nye hjem.

Ring, mail eller kom ind i butikken og få en uforpligtende snak med din ejendomsmægler i Brønderslev, hvor vi sammen kan finde netop den bolig, der passer bedst til dine boligdrømme.

Uanset om du søger ny bolig eller overvejer at sælge din nuværende, er der hjælp at hente fra vores ejendomsmægler i home Brønderslev.

Vi vil være din foretrukne mægler, og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik og hjælpe dig videre.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • God kontakt fra dag 1

    Vi har købt vores første hus gennem Home i Brønderslev. Da vi er første gangs købere, var vi meget på udebane, men Pernille har været super god til at tage imod og svare på et hav af spørgsmål. Det har også været et kæmpe plus at vi kun har haft kontakt med hende fra dag 1. Alt i alt har vi været rigtig glade for jer - vi vil klart anbefale jer til andre!

  • Solgt på 10 dage

    Skal huset sælges hurtig så kontakt home Brønderslev. Vores hus blev fremvist inden det var blevet sat rigtig til salg. På 10 dage var det solgt. Stor tak til jer Pernille og Poul.

  • Fuld tilfredshed!

    Vi er godt tilfredse med behandlingen i forbindelse med salg af vores hus. Vi har følt at Pernille fra home i Brønderslev har taget god hånd om salget på en professionel måde. Vi kan varmt anbefale home til andre.

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.
Kontaktinfo