Menu

home Lejlighedsbutikken Aarhus

Åbningstider

  • *Derefter efter aftale
Luk åbningstider

Velkommen hos home Lejlighedsbutikken Aarhus

Går du med tanker om at købe eller sælge lejlighed i Aarhus, så er home Lejlighedsbutikken Aarhus det helt rigtige sted at starte.

Hos os møder du et dynamisk og top-motiveret home-team af erfarne ejendomsmæglere fra Aarhus, der er klar til at gøre det ekstra, der sparker dit boligsalg sikkert i mål.
Vi er indfødte, bor selv i Aarhus – og kender naturligvis alle fortræffelighederne ved lokalområderne i Aarhus, midtbyen, Frederiksbjerg, Ø-gadekvarteret, centrum, Latinerkvarteret og det nye Aarhus Ø.

Hos home gør vores ejendomsmæglere det, vi er bedst til - sælger din lejlighed. Vi ved, hvad der rører sig på lejlighedsmarkedet – og vil helst være et skridt foran. Hver gang. Hver dag.

Vi har et mål om at sætte prisen rigtigt – første gang. Ligesom vi til enhver tid vil være klædt på til at guide dig og matche din bolig med den helt rigtige køber – uanset om du har en kælder-, kvist-, eller penthouselejlighed. I Lejlighedsbutikken møder vi kunderne i øjenhøjde. Vi vægter den gode og personlig dialog, så alle føler sig velkomne.

home Lejlighedsbutikken-Aarhus er en del af home Aarhus Østjylland ved ansvarlig indehaver Annette Rønne. Tilsammen er vi et stærkt team med 15 home ejendomsmægler forretninger i Østjylland og ca. 95 mæglere, der arbejder sammen om at give dig en professionel og tryg bolighandel. Vi vil gerne, at du får en kundeoplevelse ud over det sædvanlige – og er så tilfreds, at du vælger at anbefale os til dine venner.

Med et stærkt netværk i ryggen og mange kontakter i byen, har vi allerede kontakt til flere købeklare købere, der blot venter på, at den helt rigtige lejlighed kommer til salg i Aarhus. Måske din?

Kontakt os i forretningen på Banegårdspladsen, eller find os på Facebook. Book tid til Aarhus' skarpeste salgsvurdering af din lejlighed - det er gratis.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.
Kontaktinfo