Menu

home Åbyhøj - Århus V

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Åbyhøj-Århus V

Det gode lokalkendskab er en vigtig forudsætning for, at din bolighandel kommer godt og sikkert i hus. Gennem vores indgående kendskab til lokalområdet, har vi fingeren på pulsen på boligmarkedet i Åbyhøj og i de omkringliggende områder. Vi kan på den baggrund fastsætte en realistisk pris på din bolig.

Vi kender de mange kvaliteter ved hvert et kvarter i området, som f.eks. Gammel Åbyhøj, Brabrand Bakker og det nyere Helenelyst. Hos home i Åbyhøj sælger vi alt fra villaer, rækkehuse, andelsboliger og lejligheder. Ligeledes beskæftiger vi os med salg af liebhaverejendomme.

home i Åbyhøj er en del af et stærkt netværk i Østjylland. Vi har i alt 15 home-forretninger og 100 kolleger, der arbejder tæt sammen om din bolighandel i home Århus Østjylland v. ansvarlig indehaver, Annette Rønne.

Din tryghed er essentiel, hvad enten du ønsker at købe eller at sælge bolig gennem os. Derfor vægter vi den gode dialog med vores kunder højt, og ligeledes vil du opleve et højt serviceniveau blandt vores medarbejdere. Vores ejendomsmægler sætter fokus på netop dine behov og ønsker, og gør en stor indsats for, at du får en vellykket bolighandel.

Ud over den personlige dialog med vores ejendomsmægler, kan du følge dit boligsalg time for time via myhome. Her kan du logge ind og få et indblik i salgsarbejdet, herunder hvor mange der viser interesse for din bolig, tilbagemeldinger fra potentielle købere efter et Åbent Hus arrangement og meget andet interessant.  

Vi har fokus på, at din bolig bliver synlig for flest mulige købere, og derfor markedsfører vi boligen, der hvor kunderne er, dvs. på nettet, i aviserne, i lokalområdet, i foreningslivet og naturligvis i vores forretninger.

I home Århus Østjylland har vi eget Service Center. Det er din garanti for, at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenue sker rekord-hurtigt, og at din sag altid er i trygge hænder.

Kom forbi vores forretning på Silkeborgvej 253 eller ring til os på: 8615 2700. Vores ejendomsmæglere står klar til at tage en uforpligtende snak med dig, hvad enten du ønsker at købe eller at sælge.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Engagerede ejendomsmæglere

  "Effektiv og professionel forløb med meget imødekommende og engagerede ejendomsmæglere fra home Åbyhøj."

  Alireza og Saloumeh

 • Tredje gang var lykkens gang

  "Jeg har haft mit hus til salg ved to andre mæglere - uden resultat. Jeg kontaktede home Åbyhøj/Århus V, og lavede en aftale med Lars Rytter. Da salgsarbejdet startede hos home, var der god aktivitet med fremvisninger, og min bolig blev solgt allerede efter godt en måned. Jeg er meget tilfreds med den service og det engagement, jeg oplevede hos homes medarbejdere.

  Tina

 • Rigtig god service

  "Jeg har solgt hus og købt lejlighed gennem home Åbyhøj, og har fået rigtig god service. Er meget tilfreds med svar og rådgivning på alle mine spørgsmål".

  Pia Bache Pedersen

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.