home Odder billede
 • Rådhusgade 54C
 • 8300 Odder
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra [shop] v/ [owner]

Velkommen hos home Odder

home Odder er en del af home-kæden – Danmarks stærkeste ejendomsmægler.

Vi har et tæt samarbejde med home Juelsminde, home Samsø, home Hedensted, home Brædstrup-Østbirk, home Horsens-Nørregade & home Horsens - Vejlevej. Dette samarbejde kommer dig som sælger til gode, da vores ejendomsmæglere i disse forretninger arbejder tæt sammen om dit boligsalg.

Vi har det, der skal til for at få solgt din bolig.

Lad home Odder stå for din bolighandel. Hos os kan du altid få en ærlig og reel boligsnak. Vi kender boligmarkedet i lokalområdet bedre end nogen anden ejendomsmægler, og vi kan samtidig give dig den bedste boligrådgivning. Vi har kort fortalt kompetencerne, fagligheden og erfaringen til at få din bolighandel sikkert i hus.

Vi tilbyder en stærk markedsføring af din bolig gennem annoncering på nettet og i vores forretning. Vi tilbyder bl.a. boligvideo, områdevideo og skolevideo. Derudover samarbejder vi med xbo arkitekter, som tegner skitseforslag til nye muligheder i boligen - alle effektive redskaber til at opnå et hurtigt boligsalg.

Find dit nye hjem hos os.

Leder du efter drømmeboligen? Kom ind i vores flotte forretning, og lad os vise dig vores mange attraktive boliger, som vi har til salg i Odder, Saksild, Rørth, Hov, Gylling, Hundslund, samt mange andre populære steder. Se også boligerne på vores home.dk

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 64 boliger

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Professionel rådgivning

  "Vi har gennem hele vores salg haft et tæt samarbejde med mægleren, fået professionel rådgivning og følt os i gode hænder. Vi kan klart anbefale home Odder".

 • Hurtig respons og stor interesse

  "Hurtig respons og stor interesse omkring vores salg af hus, er nogle af de ting vi husker bedst fra vores gode samarbejde med home i Odder. Vi havde et perfekt samarbejde med mægleren fra home Odder, som havde en meget professionel indgangsvinkel, og var dygtig til at se mulighederne og få gode idéer mht. til salg af bolig".

 • Vi har kun godt at sige om home og vores handel

  "Vi fik en snak med ejendomsmægleren og fandt en fornuftig pris. Derefter var der én fremvisning, og så var huset solgt. Vi har haft en utrolig fin dialog, og blev løbende orienteret om forløbet. Man kan altid kontakte home Odder".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller