home Lolland billede
  • Vestergade 9
  • 4930 Maribo
Luk åbningstider

Velkommen hos home Lolland

Du kan trygt overlade din bolighandel til home Lolland. Vi har mange års erfaring med køb og salg af boliger på Lolland. I vores forretning bliver du mødt af dygtige ejendomsmæglere med et højt fagligt niveau, som står klar til at rådgive dig uanset, om du ønsker at købe eller at sælge.

Vi beskæftiger os med køb og salg af ejerlejligheder, villaer, andelsboliger, rækkehuse, sommerhuse og helårsgrunde i Maribo, Holeby, Rødby, Bandholm. Errindlev, Nørreballe m.fl. Se boligerne i vores forretning eller på home.dk

Jørgen Danielsen er ejer af alle home forretningerne på Lolland og Falster, hvilket giver en række samarbejdsfordele, når du vælger os som din ejendomsmægler.

Home Lolland tilbyder den bredeste markedsføring i området, og på den måde bliver din bolig synliggjort lokalt og regionalt, hvilket i høj grad er med til at fremme boligsalget.

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Kom ind og få en uforpligtende snak med vores ejendomsmægler.

Vores forretning finder du på adressen Vestergade 9 i Maribo. Du er også meget velkommen til at sende os en mail eller til at kontakte os pr. tlf.: 54844050. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 36 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

  • Professionel håndtering af både salg og køb hos home Maribo

    "Som køber: Vi købte en bolig igennem home i november 2018, vi blev grundigt orienteret om boligen, alle rum blev gennemgået og der kom svar på de spørgsmål som vi stillede til ejendomsmægleren. Vi gennemgik boligens pris, liggetiden og evt. prisjusteringer der har været på huset, samt hvad det kostede at eje og bo i boligen. De anbefalede at vi gik en tur i området evt. talte med naboerne om hvordan det var at bo i området. Vi besluttede os for at komme med et bud på boligen, vi havde efterfølgende en snak og blev enige om prisen med Home og ejeren af boligen. Herefter blev alle relevante papirer sent til banken, advokaten og til os, vi skulle ikke efterspørge om nogle materialer. Som sælger: Vi skulle ud og finde en ejendomsmægler i forbindelse med salg af vores sommerhus. Vi valgte at tale med 2 ejendomsmæglere. Det var 2 meget forskellige oplevelser vi havde. Den første ejendomsmægler vi havde ude, brugte ingen tid på at gennemgå vores ejendom og kom bare med en pris for området. Den anden ejendomsmægler i dette tilfælde home med Jacob Døring, valgte først at gennemgå ejendommen og spørge ind til hvad der var forbedret, mens vi havde haft sommerhuset. Derefter fandt vi et prisniveau som vi sammen mente var prisen som sommerhuset burde sælges for. Sommerhuset var meget tæt på at være solgt før det kom ud på marked, igennem ”homes køberkartotek”, men køberen trak sig i sidste øjeblik, men søgningen var stor på sommerhuset så efter 4 mdr. blev det solgt tæt på prisen. Eftersalget var igen super professionelt. Vi takker home og Jacob Døring for en helt igennem god oplevelse med køb og salg".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  1. Eller