Menu

home Køge

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Køge

Hos home Køge har vi et godt lokalkendskab til byen. Vi har en stor kærlighed til byen og kender alle kroge og områder af Køge. Med vores store lokalkendskab har vi altid fingeren på pulsen på det lokale boligmarked.

I vores home forretning bliver du mødt af et højt serviceniveau blandt vores medarbejdere, som alle besidder en høj faglighed. Medarbejderne er alle højt uddannede, de fleste har en uddannelse som ejendomsmæglere, hvilket betyder, at du kan drage fordel af vores høje faglige ekspertise, når du ønsker at købe eller sælge bolig. Vi har altid for øje, at vi er til for dig som kunde – det er helt centralt i vores daglige arbejde. Derfor yder vi altid den bedst mulige service over for vores kunder.

Som provins forretning sælger vi alle typer boliger herunder, villaer, andelsboliger, rækkehuse, sommerhuse, landejendomme og ikke mindst helårs- og fritidsgrunde. Masser af disse boliger har vi til salg i Gammel Hastrup, Nørre Dalby, Dalby, Hastrup Vest, Køge syd, Ølsemagle, Ølby og Hastrup. Se boligerne på home.dk eller i vores boligudstilling i forretningen.

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Besøg vores forretning på Søndre Alle 12 i Køge og få en uforpligtende snak med en af vores ejendomsmæglere, hvis du går i købs- eller salgstanker. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon: 56660013.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Solgt til prisen på 11 dage

  "Jeg har haft en utroligt positiv oplevelse med salget af min lejlighed via home Køge. Jeg har oplevet imødekommenhed, klar information og stor fleksibilitet. Salget blev klaret på 11 dage og til udbudsprisen. Det vidner om stor faglig viden og et professionel salg. Derfor kan jeg kun anbefale, at andre også vælger Tim Hvilsom, fra home Køge".

  Stephanie Tina Elenna Ewald

 • Følte mig som en kunde i centrum

  "Mit første salg blev en meget positiv oplevelse takket været den helt perfekte serviceoplevelse, jeg fik af home Køges mæglere. Fra start til slut følte jeg mig som en kunde i centrum, med 100 % fokus fra mægleren. Om klokken var 8 om morgenen eller 9 om aftenen, kunne jeg altid komme i kontakt med mægleren og få afklaret mine spørgsmål. Samtidig informerede mægleren løbende omkring salget, og hvad der var næste proces, hvilket gav mig ro på, så jeg kunne koncentrere mig om mit arbejde og privatliv. Tak for en kanon oplevelse med mit første salg. Ingen tvivl om, hvem jeg ville vælge igen, skulle jeg stå med et boligsalg i Køge og omegn".

  Dennis Mortensen

 • Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke

  “Hos home i Køge oplevede jeg en professionel håndtering af salget. Der var en klar strategi fra starten og min lejlighed blev solgt på 2 uger. Jeg følte mig godt orienteret i forløbet og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Personalet er ualmindeligt rare og imødekommende, hvilket jeg personligt sætter pris på. home i Køge får mine varmeste anbefalinger".

  Jonas

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.