home Projektsalg v. Hammerbak & Hansen billede
  • Samosvej 1
  • 2300 København S
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Vesterbro v/ Hammerbak, Khamseh, Thomsen og Poulsen

Velkommen hos home Projektsalg ved Hammerbak & Hansen

Med erfaring siden 1998 har vi efterhånden udviklet et rimeligt godt øje for, hvor udfordringerne ligger i projektsalg. Derfor er det en rigtig god idé, at vi bliver koblet på processen så tidligt i forløbet som muligt. Ikke mindst fordi vi kender kunderne, og derfor har en god fornemmelse af, hvad der rører sig derude. Vi ved, hvad køberne helt konkret efterspørger. En viden, som kan hjælpe både arkitekter og bygherrer til at komme hurtigere i mål. Vigtigheden af, at projektet bliver holdt i hånden hele vejen gennem forløbet, kan ikke understreges nok. Der ligger rigtig mange sparede ressourcer gemt i et veltilrettelagt procesforløb.

Med baggrund i vores erfaringer har vi systematiseret processerne og sikrer, at alle involverede parter hele tiden er opdaterede med den viden og de dokumenter, de har brug for, således at processen glider, og salgsarbejdet og eftersagsbehandlingen bliver hurtig og effektiv. Vi arbejder på grundlag af en arbejds- og procesbeskrivelse, der, sammen med vores elektroniske dokumenthåndtering, gør sagsbehandlingen yderst effektiv i forhold til alle involverede parter.

Projektmarkedet er bestemt ikke uden konkurrence. Derfor er det vigtigt, at projekterne får en skarp profil og den helt rigtige markedsføring. Hos os er branding, markedsføring og PR en naturlig del af pakken. Vi sørger for alt lige fra f.eks. byggepladsskilt, website, sociale medier, annonceplaner til brochurer. Da vi i projektsalg ikke har noget hus at vise frem, får salgsmaterialet en særlig vigtig betydning. Mockups i vores salgslokaler er også en meget vigtig bestanddel af salgsarbejdet.

Førstegangssalg kan også være noget af et projekt.

Ejendomme med boliger, som løbende går fra udlejning til salg, rummer også sine udfordringer: stiftelse af ejerforening, fordelingstal, daglig drift osv. Vi kender til det hele, og kan som en del af salgsaftalen sørge for at håndtere stort og småt i hele forløbet.

Udover projektafdelingen driver vi også home-forretninger på Amager, Christianshavn, Vesterbro og Carlsbergbyen hvor forretningerne alle steder er markedsledende.

Vi glæder os til at høre fra dig og få en snak om dine ønsker og behov.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 0 boliger

Her finder du os

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  1. Eller