Menu

home Vangede

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Vangede

Hos home Vangede er vi er specialister i salg af ejerlejligheder, villalejligheder, villaer og andelsboliger. Vores ejendomsmæglere er velbekendte med det lokale boligmarked, og de kan derfor hjælpe dig med at finde den rette pris på din bolig.

Vores ejendomsmæglerfirma har mere end 20 års erfaring, du kan derfor trygt overlade din bolighandel til os. Vores dygtige og motiverede ejendomsmæglere står klar til at hjælpe dig sikkert og trygt gennem din bolighandel.

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning og kan derfor tilbyde dig professionel rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Vi guider dig gennem boligmarkedet og finder de boliger, der passer til dine behov og ønsker.

Hos home har vi bl.a. boliger til salg i Nymose Park, Dyssegårdskvarteret, Vangede, Gentofte, Blomsterkvarteret og Tværbommen. Du kan se boligerne på home.dk eller i vores boligforretning. Her er du altid velkommen til at komme forbi til en snak.

Ønsker du, som køber eller som sælger, et godt indblik i boligmarkedet, kan du altid kontakte din lokale ejendomsmægler i Vangede og få en uforpligtende snak.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.