Menu

home Roskilde RO's Torv

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Roskilde RO's Torv

Hos home Roskilde RO’s Torv sikrer vi dig et effektivt boligsalg.

Uanset om du går i købs- eller i salgstanker, står vores erfarne og kompetente ejendomsmæglere i roskilde klar til at tage hånd om din bolighandel. Som kunde vil du opleve et stort engagement og en god energi blandt vores mæglere i Roskilde. Vi gør alt for at gøre vores kunder tilfredse, og vores ejendomsmæglere i Roskilde er først tilfredse, når du er tilfreds!

Vi yder en proaktiv salgsindsats, når din bolig skal sælges. Det gør vi bl.a. gennem en flot og effektiv markedsføring og gennem vores altid opdaterede køberkartotek.

Vores boligforretning har en central placering på RO´s Torv. I forretningen bliver din bolig præsenteret blandt mange andre spændende boliger i vores boligudstilling. Desuden får boligen en flot eksponering på storskærme mellem rulletrapperne på RO´s Torv.

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning i Roskilde. Vi har køberrådgivere i roskilde, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i Himmelev, Jyllinge, Veddelev, Svogerslev, Gevninge, Vindinge, Gundsølille eller andre steder i Roskilde-området.

Ring eller kom forbi forretningen og få en uforpligtende boligsnak med vores ejendomsmægler. Vi rådgiver dig uanset, om vi skal være behjælpelige med at finde et nyt hjem, eller om vi skal sætte din bolig til salg. Vi glæder os til at få en snak med dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Endnu en glad og tilfreds sælger har solgt sin bolig gennem home Ro’s Torv. Vi er stolte

  ”Jeg er meget tilfreds med salget og forløbet hos home, som endte med, at huset blev solgt til mere end den udbudte pris. Jonas Dahl, som var mægler på sagen, var især god til at holde mig informeret gennem forløbet og en stor ros skal lyde herfra til hans arbejde! Jeg vil klart anbefale Jonas og home til andre. God vind fremover!

  Bjarne

 • home i Ro's Torv har scoret en stjerne

  "Stjernen er Jonas Dahl, der med en mega entusiasme, venlighed og ikke mindst med sin viden og kompetencer er i stand til hurtigt at være i øjenhøjde med os som sælgere. Det har været en unik oplevelse at have Jonas Dahl som ejendomsmægler, da vi skulle sælge Bryggerparken 34, Jyderup. Jonas var super engageret i samme sekund vi mødte ham, og på kun 3 uger lykkedes det Jonas, at sælge vores bolig. Jonas formåede på ingen tid at sætte sig ind i lokalområdet, foreningen og beliggenheden. Jonas er ikke en 8.00 til 16.00 ejendomsmægler. Vi har kunnet ringe og skrive sammen med ham til langt ud på aftenen og sommetider glemte vi, at Jonas var ejendomsmægler og ikke vores ven og rådgiver. Vi kan kun give Jonas de varmeste anbefalinger, og skal vi igen sælge, vil vi selvfølgelig kontakte Home Ro's Torv Roskilde, Jonas Dahl". Tak Jonas det har været en fornøjelse, at have dig som ejendomsmægler.”

  Hanne & Renè Bavnild

 • Dygtig og professionel

  "Jonas, du skal have TAK for at have gjort et kæmpe stykke arbejde for at sælge vores morbroderes hus på Kirkerupvej 10. Jeg er glad for, at jeg valgte home og dig til at komme og kigge på huset. Dygtig og professionel. Nyd denne skønne vin".

  Nina & Ulla

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.