home Roskilde RO's Torv

Luk åbningstider

Velkommen hos home Roskilde RO's Torv

Når du skal vælge en kompetent ejendomsmægler til at få din bolig solgt, fører alle veje til home Roskilde RO’s Torv.
Det er der flere årsager til, og nogle af dem er:

• Vi har en uformel tilgang og møder dig med ”begge ben på jorden”.
• Vores lokalkendskab er unikt og opbygget over mange års erfaring.
• Vi er nærværende, tilgængelige, engagerede og har masser af gå-på-mod.
• Vores viden indenfor salg, køb og byggeteknik er unik.

Vi repræsenterer derfor flotte salgsresultater i alle typer ejerboliger. Så uanset om du ønsker at sælge en ejerlejlighed, en villalejlighed eller et hus så kan du være sikker på, at vi har den rette forudsætning for at kunne hjælpe og vejlede dig bedst, fra start til solgt.

Agilitet og markedsføring udover det sædvanlige

Hos home Roskilde RO’s Torv sammensætter din ejendomsmægler en salgsstrategi fra dag ét.

På løbende salgsmøder kan vi vælge at tilpasse den efter de fornødne behov, du måtte have. Hos os er boligerne opsigtsvækkende for køberne via gode og præcise annonceringer. Vi benytter de vigtigste boligportaler, store og præsentable avisannoncer, fremhævede onlineannoncer og så er vi stolte af vores prisvindende online annoncering; ”home Online Markedsføring” som bidrager med et salg op til 60% hurtigere end normalt.

Vores boligforretning har en central placering på RO´s Torv. I forretningen bliver din bolig præsenteret blandt mange andre spændende boliger i vores boligudstilling. Desuden får boligen en flot eksponering på storskærme mellem rulletrapperne på RO´s Torv.

Solgt eller gratis

Når du hyrer os som din ejendomsmægler er det ud fra konceptet om ”solgt eller gratis”, hvilket betyder, at du som kunde ikke har nogle udgifter, hvis boligen mod forventning ikke sælges indenfor aftalt tid. Vi tror på egne evner, og at vi har den rette forudsætning for at sikre dig den helt bedste vurdering af din bolig. Kontakt en ejendomsmægler hos RO's Torv for en gratis salgsvurdering.

Køberkartotek

Mange mæglere slår sig på at have det største køberkartotek, uden egentlig at kunne dokumentere det. Hos home Roskilde RO's Torv mener vi, at fokus på køberkartotek bør rettes mod kvaliteten heri. Vi ajourfører vores kunder, i en unik landsdækkende kundeportal, minimum en gang om ugen.

Hér leder vi også efter ændrede kriterier samt nye profiler, som vi kan udnytte i forbindelse med dit boligsalg. Vi måler kvaliteten i vores kartotek ud fra de antal handler, som vi lander herfra og tør godt at stå på mål for vores påstand om, at have et kartotek som virker!

Den personlige ejendomsmægler

Når du møder os første gang vil du opleve en forberedt, imødekommende, kompetent, ordentlig og ærlig ejendomsmægler. Vi mener selv, at det er netop sådan, at fundamentet for en god bolighandel skabes. Vores ejendomsmæglere er yderst proaktive og står altid til rådighed i din bolighandel. Hver ejendomsmægler gør en dyd ud af at afsøge hele købermarkedet, førend boligsælgeren præsenteres for et afgørende købstilbud.

Vi er Roskildes lokale ejendomsmægler-team – vi vil også være dit foretrukne.
Prøv os an – det er både gratis & uforpligtende for dig.

Se alle home ejendomsmæglere i Roskilde her

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 8 boliger

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Det har været et trygt forløb

  "Vi har været meget tilfredse med forløbet. Teamet hos home har været professionelle hele vejen igennem, og vi har haft en rigtig fin dialog. De har været gode til at vende tilbage og følge op efter fremvisninger, og de har stået til rådighed og haft korte svartider, når vi har henvendt os med spørgsmål. Det tog lidt længere tid at sælge, end vi indledningsvis havde regnet med, men det har været et trygt forløb, og der har været en god energi hele vejen igennem. Og vi er helt tilfredse med den pris, som salget endte med".

 • De har løftet alt fra vores skuldre

  ”De er yderst professionelle, og jeg synes, det har været et fantastisk forløb. Der var god kommunikation, og det gik lynhurtigt. Undervejs i forløbet har vi hele tiden følt, at de var vores mægler. Sofie og co. har taget hele forhandlingen, og vi skulle bare sige ja og nej – de har simpelthen løftet alt fra vores skuldre. Vi havde en sikker følelse af, at de gjorde tingene på vores vegne, så de sikrede os den bedste pris og handel. Vi havde haft boligen til salg hos en anden mægler før, hvor tingene ikke var i orden, da salgsopstillingen kom på nettet. Her var alt clearet, inden det blev lagt ud. Vi har haft en bedre og mere tryg oplevelse med home som mægler, og boligen blev solgt på under 14 dage".

 • Vi har været meget tilfredse med hele processen

  “Vi startede med en anden mægler, og vi tog efterfølgende fat på home, som vi også havde haft en indledende dialog med. Jeg sagde til dem, at nu ville jeg gerne have en seriøs mægler, og det fik jeg. Vi har været meget tilfredse med hele processen – både under opstarten af salget og med markedsføringen af vores ejendom. Undervej har der været tilpas proaktiv kommunikation fra home til os, som var det, vi tidligere havde savnet. Vi er selvfølgelig også meget tilfredse med, at home har solgt vores hus, og kommunikationen har været rigtig god helt til sidste skridt i processen.”

 • home har været imødekommende, hjælpsomme og kompetente

  ”home har været imødekommende, hjælpsomme og kompetente. Det er det korte svar på, hvorfor vi har været glade for dem som ejendomsmæglere. Vi har altid fået hurtigt svar på vores henvendelser, og hver gang har de givet sig tid til os, så vi har følt os velkomne i forretningen. Det gælder også, når vi kiggede forbi uden aftale, fordi vi boede lige i nærheden, og det ind imellem var det letteste for os. Der har været en rigtig god dialog gennem forløbet. Vores bolig var lidt usædvanlig, og vi har sat meget pris på den rådgivning, som vi har fået i forbindelse med helhedssalget, hvor Elena virkelig har gjort det godt. Mæglerne har været empatiske og troværdige, og de fik solgt boligen på syv uger, så det gik endda hurtigere, end vi havde forventet.”

 • God forståelse og en overskuelig beskrivelse af processen

  ”Professionelle, men ikke mere end det føles personligt. Det har været en længere proces at forestille sig at sige farvel til et elsket hus gennem 28 år. home RO’s Torv mødte os med en god forståelse og en overskuelig beskrivelse af hele processen ved salg af vores bolig.”

 • Huset blev solgt på 12 dage - til prisen

  "Det har været en rigtig god oplevelse med home i spidsen for vores hussalg. Vi blev taget godt imod fra starten, og særligt har vi været glade for Kenneths positive energi og professionelle engagement. Vi var egentligt lidt målløse, for det er gået så hurtigt. I løbet af 12 dage var huset allerede solgt. Det var et meget effektivt forløb, og vi er selvfølgelig også meget tilfredse med, at huset blev solgt til prisen.”

 • home har grebet forløbet meget professionelt an

  “Først og fremmest var vi positivt overraskede over, at alle medarbejdere på kontoret kom ud og så vores hus, da vi satte gang i salgsprocessen. Det var en god oplevelse, at de alle sammen kendte vores hus, for det er noget helt andet at se det fysisk frem for på billeder. home har grebet forløbet meget professionelt an, og vi havde en god dialog gennem forløbet. De løbende statusmøder blev aflyst, da Corona-krisen kom, men vi blev holdt godt opdateret via telefonen i stedet, så vi har hele tiden vidst, hvad der skulle ske. Nu er huset også blevet solgt, så vi er tilfredse.“

 • Vi blev holdt godt opdateret

  "Det har været en hurtig og smertefri proces, og det er egentligt vores egen skyld, at det ikke gik endnu hurtigere, fordi det tog os et par uger at bestille de nødvendige rapporter. Allerede et par dage efter, at vi havde skrevet under på aftalen med home, havde Kenneth det første par fra køberkartoteket til en fremvisning, og de endte med at købe vores hus. De kom med et bud, og Kenneth tog derefter forhandlingerne på sine skuldre og klarede det for os. Han gjorde det rigtig godt. Vi blev løbende holdt godt opdateret, og vi følte os i trygge hænder. Den endelige pris endte med at ligge tæt på udbudsprisen, og vi fik endda en bedre pris end hos andre mæglere, vi havde forhørt os hos".

 • Løbende dialog og forventningsafstemning er alfa og omega

  "Fra start af, kunne jeg mærke en god kemi og en mægler, som brænder, for det han laver. Det var utrolig vigtigt for os, at vi fik en mægler, som ikke anså os som den næste kunde i rækken, men virkelig formår at lytte til vores behov. Dette har Kenneth i den grad levet op til! Utrolig kompetent, professionel og han ved lige, hvad han skal slå på overfor kunder. Kenneth skal også have stor ros for sin tilgængelighed – jeg har til tider kontaktet Kenneth kl. 21 om aftenen både fredag og almindelige hverdage uden det var det mindste problem for Kenneth. Løbende dialog og forventningsafstemning med kunden er alfa omega ved salg af en bolig og dette har Kenneth gjort til fuld tilfredsstillelse. Derudover har aktivitetsniveauet været langt højere på de 2 måneder, vi har haft boligen til salg igennem jer, og det skal have Kenneth også have ros for. Jeg vil også påpege, at Nanna fortjener ros. Nanna har ydet god og hurtig sagsbehandling. Hun har reageret hurtigt, når der skulle gøres noget aktivt fra hendes side og hun er god til at svare på spørgsmål, når jeg som kunde var uforstående omkring noget. Generelt er hele forløbet fantastisk igennem home Ros Torv og Kenneth som mægler gør en kæmpe indsats".

 • Jeg vil til enhver tid anbefale home RO's Torv

  ”Sofie har været den perfekte mægler for mig. Hun er sød og meget professionel. Samtidig har hun altid været til rådighed og kunne svare på mine utallige spørgsmål. Jeg vil til en hver tid anbefale Sofie og resten af home RO’s Torv”

 • Huset blev solgt hurtigt på vores betingelser

  “Vi har været ovenud tilfredse med forløbet. Vi oplevede en mægler, der har et utroligt godt kendskab til markedet og med et meget højt serviceniveau. Vi fik kontakt til home og Sofie, da vi var ude at se på en lejlighed, der viste sig ikke helt at være os, men i løbet af nogle uger havde hun fundet en anden lejlighed, der var perfekt. Også salget af vores bolig var der helt styr på – billederne var flotte, og den kom hurtigt til salg. Sofie havde forstået vores behov og vores situation, og forløbet både ved køb og salg har været meget informerende med en god gennemgang af papirarbejdet. Samtidig har vi haft stor glæde af myhome, hvor vi kunne følge med i hele processen. Salget er gået hurtigt, og huset blev solgt på vores betingelser, takket være Sofie og resten af teamet.”

 • Teamet sørgede for at være proaktive i forhold til salget

  "Vi føler, at vi har fået noget for pengene med home som vores mægler. Teamet overholdt alle aftaler og sørgede for at være proaktive i forhold til salget. Kenneth var ærlig og god til løbende at følge op, så vi følte, der var en gensidig respekt. Vores hus havde været til salg siden juli, men vi mærkede tydeligt, at der skete noget, da det nuværende team overtog i november. De har gjort, hvad de kunne, og huset blev solgt. Vi har været fuldt ud tilfredse med home. Vi føler, at vi har fået noget for pengene med home som vores mægler. Teamet overholdt alle aftaler og sørgede for at være proaktive i forhold til salget. Kenneth var ærlig og god til løbende at følge op, så vi følte, der var en gensidig respekt. Vi har været fuldt ud tilfredse med home".

 • Det hele spillede

  “Forløbet er gået rigtig godt, og det har levet op til alle forventninger. Vi satte huset til salg cirka en måned før ejerskiftet hos home RO’s Torv, og huset har efterfølgende kun været til salg en måned. Det var en villa, der henvendte sig til et smalt publikum, men det lykkedes hurtigt at finde den rette køber. Kenneth startede med at komme ud og gennemgik med os, hvad vi var tilfredse med, og hvad vi gerne ville have ændret, ligesom vi også gik salgsopstillingen med billeder og tekst igennem. Det var tydeligt for os, at teamet havde sat sig ordentligt ind i vores sag, og de har endda hjulpet med rådgivning i forbindelse med køb af vores nye bolig. Det hele spillede.”

 • Fremvisninger har været på vores præmisser

  “Vi var rigtig glade for at have Sofie som mægler. Vi kom fra en anden mægler, og hos home følte vi os hørt og respekteret. Sofie har været dybt professionel fra start til slut, og hun har kort sagt bare været der. Hun har altid været til at få fat på, og fremvisninger har været på vores præmisser. Vi har prøvet at sælge hus nogle gange, og det er aldrig nemt, men med Sofie ved roret har det bare været i orden. Det var en meget positiv oplevelse. ”

 • Mæglerne har gennem hele salgsprocessen været professionelle og rare

  "Sofie var allerede ved første besøg meget begejstret for vores hus og var meget tillidsvækkende. Vi følte os meget trygge, og vi valgte derfor at home skulle sælge vores hus. Vi har været utroligt glade for Kenneth og Sofie, som igennem hele salgsprocessen har været professionelle og rare. De har hjulpet os med alle vores spørgsmål. De havde to købere til vores hus. Stor ros til dem. Til andre der skal sælge vil vi varmt anbefale Sofie, Kenneth og resten af home.

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 1. Eller