home Roskilde RO's Torv

Luk åbningstider

Velkommen hos home Roskilde RO's Torv

Når du skal vælge en kompetent ejendomsmægler til at få din bolig solgt, fører alle veje til home Roskilde RO’s Torv.
Det er der flere årsager til, og nogle af dem er:

• Vi har en uformel tilgang og møder dig med ”begge ben på jorden”.
• Vores lokalkendskab er unikt og opbygget over mange års erfaring.
• Vi er nærværende, tilgængelige, engagerede og har masser af gå-på-mod.
• Vores viden indenfor salg, køb og byggeteknik er unik.

Vi repræsenterer derfor flotte salgsresultater i alle typer ejerboliger. Så uanset om du ønsker at sælge en ejerlejlighed, en villalejlighed eller et hus så kan du være sikker på, at vi har den rette forudsætning for at kunne hjælpe og vejlede dig bedst, fra start til solgt.

Agilitet og markedsføring udover det sædvanlige
Hos home Roskilde RO’s Torv får du sammensat en salgsstrategi fra dag ét.

På løbende salgsmøder kan vi vælge at tilpasse den efter de fornødne behov, du måtte have. Hos os er boligerne opsigtsvækkende for køberne via gode og præcise annonceringer. Vi benytter de vigtigste boligportaler, store og præsentable avisannoncer, fremhævede onlineannoncer og så er vi stolte af vores prisvindende online annoncering; ”home Online Markedsføring” som bidrager med et salg op til 60% hurtigere end normalt.

Vores boligforretning har en central placering på RO´s Torv. I forretningen bliver din bolig præsenteret blandt mange andre spændende boliger i vores boligudstilling. Desuden får boligen en flot eksponering på storskærme mellem rulletrapperne på RO´s Torv.

Solgt eller gratis
Når du hyrer os som din ejendomsmægler er det ud fra konceptet om ”solgt eller gratis”, hvilket betyder, at du som kunde ikke har nogle udgifter, hvis boligen mod forventning ikke sælges indenfor aftalt tid. Vi tror på egne evner, og at vi har den rette forudsætning for at sikre dig den helt bedste vurdering af din bolig.

Køberkartotek
Mange mæglere slår sig på at have det største køberkartotek, uden egentlig at kunne dokumentere det. Hos home Roskilde RO's Torv mener vi, at fokus på køberkartotek bør rettes mod kvaliteten heri. Vi ajourfører vores kunder, i en unik landsdækkende kundeportal, minimum en gang om ugen.

Hér leder vi også efter ændrede kriterier samt nye profiler, som vi kan udnytte i forbindelse med dit boligsalg. Vi måler kvaliteten i vores kartotek ud fra de antal handler, som vi lander herfra og tør godt at stå på mål for vores påstand om, at have et kartotek som virker!

Den personlige mægler
Når du møder os første gang vil du opleve at vi er forberedte, imødekommende, kompetente, ordentlige og ærlige. Vi mener selv, at det er netop sådan, at fundamentet for en god bolighandel skabes. Vores ejendomsmæglere er yderst proaktive og står altid til rådighed i din bolighandel.
Alle medarbejdere gør en dyd ud af at afsøge hele købermarkedet førend at vores boligsælgere præsenteres for et afgørende købstilbud.

Vi er Roskildes lokale ejendomsmæglerteam – vi vil også være dit foretrukne.
Prøv os an – det er både gratis & uforpligtende for dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Teamet sørgede for at være proaktive i forhold til salget

  "Vi føler, at vi har fået noget for pengene med home som vores mægler. Teamet overholdt alle aftaler og sørgede for at være proaktive i forhold til salget. Kenneth var ærlig og god til løbende at følge op, så vi følte, der var en gensidig respekt. Vores hus havde været til salg siden juli, men vi mærkede tydeligt, at der skete noget, da det nuværende team overtog i november. De har gjort, hvad de kunne, og huset blev solgt. Vi har været fuldt ud tilfredse med home. Vi føler, at vi har fået noget for pengene med home som vores mægler. Teamet overholdt alle aftaler og sørgede for at være proaktive i forhold til salget. Kenneth var ærlig og god til løbende at følge op, så vi følte, der var en gensidig respekt. Vi har været fuldt ud tilfredse med home".

 • Det hele spillede

  “Forløbet er gået rigtig godt, og det har levet op til alle forventninger. Vi satte huset til salg cirka en måned før ejerskiftet hos home RO’s Torv, og huset har efterfølgende kun været til salg en måned. Det var en villa, der henvendte sig til et smalt publikum, men det lykkedes hurtigt at finde den rette køber. Kenneth startede med at komme ud og gennemgik med os, hvad vi var tilfredse med, og hvad vi gerne ville have ændret, ligesom vi også gik salgsopstillingen med billeder og tekst igennem. Det var tydeligt for os, at teamet havde sat sig ordentligt ind i vores sag, og de har endda hjulpet med rådgivning i forbindelse med køb af vores nye bolig. Det hele spillede.”

 • Fremvisninger har været på vores præmisser

  “Vi var rigtig glade for at have Sofie som mægler. Vi kom fra en anden mægler, og hos home følte vi os hørt og respekteret. Sofie har været dybt professionel fra start til slut, og hun har kort sagt bare været der. Hun har altid været til at få fat på, og fremvisninger har været på vores præmisser. Vi har prøvet at sælge hus nogle gange, og det er aldrig nemt, men med Sofie ved roret har det bare været i orden. Det var en meget positiv oplevelse. ”

 • Mæglerne har gennem hele salgsprocessen været professionelle og rare

  "Sofie var allerede ved første besøg meget begejstret for vores hus og var meget tillidsvækkende. Vi følte os meget trygge, og vi valgte derfor at home skulle sælge vores hus. Vi har været utroligt glade for Kenneth og Sofie, som igennem hele salgsprocessen har været professionelle og rare. De har hjulpet os med alle vores spørgsmål. De havde to købere til vores hus. Stor ros til dem. Til andre der skal sælge vil vi varmt anbefale Sofie, Kenneth og resten af home.

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

 1. Eller