Menu

home Roskilde RO's Torv

Luk åbningstider

Velkommen hos home Roskilde RO's Torv

Hos home Roskilde RO’s Torv sikrer vi dig et effektivt boligsalg.

Uanset om du går i købs- eller i salgstanker, står vores erfarne og kompetente ejendomsmæglere i roskilde klar til at tage hånd om din bolighandel. Som kunde vil du opleve et stort engagement og en god energi blandt vores mæglere i Roskilde. Vi gør alt for at gøre vores kunder tilfredse, og vores ejendomsmæglere i Roskilde er først tilfredse, når du er tilfreds!

Vi yder en proaktiv salgsindsats, når din bolig skal sælges. Det gør vi bl.a. gennem en flot og effektiv markedsføring og gennem vores altid opdaterede køberkartotek.

Lokal placering og eksponering

Vores boligforretning har en central placering på RO´s Torv. I forretningen bliver din bolig præsenteret blandt mange andre spændende boliger i vores boligudstilling. Desuden får boligen en flot eksponering på storskærme mellem rulletrapperne på RO´s Torv.

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning i Roskilde. Vi har køberrådgivere i roskilde, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i Himmelev, Jyllinge, Veddelev, Svogerslev, Gevninge, Vindinge, Gundsølille eller andre steder i Roskilde-området.

Kontakt os i dag

Ring eller kom forbi forretningen og få en uforpligtende boligsnak med vores ejendomsmægler. Vi rådgiver dig uanset, om vi skal være behjælpelige med at finde et nyt hjem, eller om vi skal sætte din bolig til salg. Vi glæder os til at få en snak med dig.

Vores andre afdelinger i Roskilde

Skal du sælge i en anden del af byen? Se alle home ejendomsmæglere i Roskilde her

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Køb og salg var nogle gode oplevelser

  "Den utrolige hjælpsomhed vi har mødt og mærket af ikke mindst Michala og Sofie, men af hele personalet, har virkelig gjort både køb og salg til nogle gode oplevelser. Med disse oplevelser som baggrund vil vi ikke være i tvivl om, at vi vil anbefale enhver, der skal sælge eller købe ejendom om, at bruge home RO’s Torv. Så får de tryghed og nogle gode oplevelser".

 • FANTASTISK teamwork med kunden i centrum

  "Jeg har solgt mit hjem gennem home på Ro’s Torv. Jeg havde ingen erfaring med hussalg, og derfor var jeg ret utryg ved salget af mit første hjem. Til andre i samme situation, kan jeg give mine varmeste anbefalinger til Team ’home - Ro’s Torv’. Jeg kan sige rigtig mange rosende ord, som imødekommende, top professionelle og virkelig engagerede. Bedst af alt, FANTASTISK teamwork med kunden i centrum. Stor tak skal lyde til home - Ro’s Torv, som både solgte mit hjem, men også fandt boligen som skal være vores fremtidige hjem".

 • Det var bare den bedste beslutning

  ”Det var bare den bedste beslutning at kigge ind til Home RO’s Torv. Kommer ind, hvad kan vi hjælpe med spørger Jan ? Hurtig aftale med besøg af Jonas. Så positiv en oplevelse så ingen tvivl, det er dem, der skal sælge vores hus. Vi takker jer alle, som har været sat på sagen . I har bare været så imødekomne og dejlige at møde. Stor tak fra os”.

 • Alt i alt en super oplevelse

  "Vi vil gerne skrive om et par ord om jeres fantastiske hjælp og service vedr. salget af vores bolig. Lige fra den første dag var der god kemi med jeres mægler Jonas Dahl, som forklarede vores muligheder for et salg af ejendommen. Ingen udenomssnak hurtigt kom der en pris frem på, hvad vores bolig kunne sælges for. Ligeledes var der stor hjælp fra de andre mæglere i jeres forretning, når vores bolig skulle fremvises. Alt i alt en super oplevelse som ligeledes førte til at vores ejendom blev solgt på ca 2 mdr."

 • Endnu en glad og tilfreds sælger har solgt sin bolig gennem home Ro’s Torv. Vi er stolte

  ”Jeg er meget tilfreds med salget og forløbet hos home, som endte med, at huset blev solgt til mere end den udbudte pris. Jonas Dahl, som var mægler på sagen, var især god til at holde mig informeret gennem forløbet og en stor ros skal lyde herfra til hans arbejde! Jeg vil klart anbefale Jonas og home til andre. God vind fremover!

 • Et meget nemt, behageligt og ikke mindst trygt salg

  "Jeg har haft fornøjelsen at have Chriss til at sælge min lejlighed i Roskilde. Chriss er og har under hele forløbet været meget professionel, åben og ærlig. Sammen med hans team på Ro's Torv, fik jeg igennem hele forløbet en god dialog om, hvad min lejlighed var værd, og hvordan den bedst blev solgt i min situation. Vi fik gennem samarbejde fundet den helt rigtige strategi, og der gik ikke meget mere end 2 uger før den blev solgt - til en skarp pris. Jeg har følt mig meget tryg i Chriss’ hænder og hver gang jeg kom med en problemstilling eller noget, der var et problem for mig, kunne jeg altid få fat i Chriss og han løste problemet og leverede hvad han lovede. Altid! Jeg har været meget glad for forløbet hos home og Chriss. De gjorde salget af min lejlighed meget nem, behagelig og ikke mindst tryg. Jeg vil til enhver tid anbefale Chriss og hans team".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

 1. Eller