Menu

home Stenløse - Ølstykke

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Stenløse-Ølstykke

I home Stenløse-Ølstykke vil vi være din foretrukne ejendomsmægler, og den position arbejder vi hver dag på at gøre os fortjent til!

Vi er din lokale ejendomsmægler i Ølstykke, Stenløse, Veksø, Søsum, Ganløse, Slagslunde og Jyllinge, hvor vi sælger huse, rækkehuse, lejligheder, sommerhuse og andelsboliger.

Overvejer du at sælge din bolig, tilbyder dig en professionel og uforpligtende salgsvurdering af din bolig i Ølstykke, Stenløse, Veksø, Søsum, Ganløse, Slagslunde og Jyllinge.

I vores mægler-team brænder vi for det vi laver, og vi sætter en ære i at være kompetente, engagerede og tilgængelige. På den måde sætter vi rammen for den bedste bolighandel for dig.

Som en del af home-kædens landsdækkende netværk når vi ud til køberne både lokalt, regionalt og nationalt. Vi har nemlig et indgående kendskab til hele Egedal kommune samt de omkringliggende byer. Herunder kommunens skoler, institutioner, indkøbsmuligheder, fritidstilbud, kultur- og erhvervsliv.

Det betyder, at du får fordelen af vores lokalkendskab ved vurdering og prisfastsættelse af din bolig, samtidig med at du opnår fordelen af et stærkt kædesamarbejde, når den skal markedsføres, og når du skal finde dit nye hjem.

Vores ejendomsmæglere hos home Stenløse-Ølstykke er veluddannede og erfarne mæglere, som er specialister i alle faser af en bolighandel. Når du handler med os, kan du være sikker på at få en tryghed i din bolighandel fra vores dygtige ejendomsmæglere.  Uanset, om du vil købe en ny bolig eller overvejer at sætte din bolig til salg, er vi klar til at rådgive dig.

Ring, mail eller kom ind til os i forretningen. Vi glæder os til en uforpligtende snak om dine boligdrømme og boligbehov.

Martin Thorup Fystro & Troels Nyegaard Pedersen
Indehavere

troped@home.dk 
fystro@home.dk

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Skiftet til home førte til hurtigt salg

    ”Efter 8 måneder hos anden mægler, havde vi mistet modet lidt og troen på, at vi kunne få solgt, men det blev hurtigt lavet om, da vi valgte at skifte til home. Der gik lidt over en uge, så var huset solgt. Den arbejdsiver og entusiasme der bliver lagt for døren hos home, skal man lede længe efter. Vores bedste anbefalinger til det friske og engagerede team, I er, hos home”

  • Solgt på 11 dage

    ”home Stenløse - Ølstykke er en virksomhed, hvor man som kunde mærker stor professionalisme og utroligt højt engagement i hele teamet. 11 dage skulle der til, så var huset solgt til vores fulde tilfredshed. En måned senere havde vi i familien et hus mere, der skulle sælges, og her kunne vi notere os, solgt på 2 dage. - Ja du læste rigtigt. 2 dage, så var der skrevet købsaftaler. home Stenløse kan deres metier og vi medgiver virksomheden de varmeste anbefalinger”.

  • home Stenløse gør absolut en forskel

    "Hvis der er noget der virkelig kræver tillid, så må det være forholdet mellem en sælger af en ejendom, og den mægler man har valgt. Da vi skulle sælge vores bolig/hjem gennem 17 år, oplevede vi meget hurtigt, hvad en mægler magter, når han har lokalkendskabet og indsigten i lokalområdets kvaliteter. Troels og Martin er vedholdende i kontakten, de er målrettet i forhold til opgaven og så er de behagelige i deres omgang med andre. De er yderst professionelle i deres tilgang til opgaven. Vi føler os i høj grad set og hørt og værdsætter deres professionelle bistand. De gør absolut en forskel"

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo