Menu

home Stenløse - Ølstykke

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Stenløse-Ølstykke

Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler i Stenløse-Ølstykke, og den position arbejder vi hver dag på at gøre os fortjent til!

Vores mæglere brænder for det de laver, og sætter en ære i at være kompetente, engagerede og tilgængelige. På den måde sætter vi rammen for den bedste bolighandel i Stenløse-Ølstykke.

Som en del af home-kædens landsdækkende netværk når vi ud til køberne både lokalt, regionalt og nationalt. Vi har nemlig et indgående kendskab til hele Egedal kommune samt de omkringliggende byer. Herunder kommunens skoler, institutioner, indkøbsmuligheder, fritidstilbud, kultur- og erhvervsliv.

Det betyder, at du får fordelen af vores lokalkendskab ved vurdering og prisfastsættelse af din bolig, samtidig med at du opnår fordelen af et stærkt kædesamarbejde, når den skal markedsføres, og når du skal finde dit nye hjem.

Vores ejendomsmæglere hos home Stenløse-Ølstykke er veluddannede og erfarne mæglere, som er specialister i alle faser af en bolighandel. Når du handler med os, kan du være sikker på at få en tryghed i din bolighandel fra vores dygtige ejendomsmæglere.  Uanset, om du vil købe en ny bolig eller overvejer at sætte din bolig til salg, er vi klar til at rådgive dig.
Ring, mail eller kom ind til os i forretningen. Vi glæder os til en uforpligtende snak om dine boligdrømme og boligbehov.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • home Stenløse gør absolut en forskel

  "Hvis der er noget der virkelig kræver tillid, så må det være forholdet mellem en sælger af en ejendom, og den mægler man har valgt. Da vi skulle sælge vores bolig/hjem gennem 17 år, oplevede vi meget hurtigt, hvad en mægler magter, når han har lokalkendskabet og indsigten i lokalområdets kvaliteter. Troels og Martin er vedholdende i kontakten, de er målrettet i forhold til opgaven og så er de behagelige i deres omgang med andre. De er yderst professionelle i deres tilgang til opgaven. Vi føler os i høj grad set og hørt og værdsætter deres professionelle bistand. De gør absolut en forskel"

  Hanne Gry & Ole Steen Nielsen

 • Solgt på 1 måned

  "I forbindelse med salget af mit hus i Ølstykke, har jeg haft en særdeles god oplevelse af at benytte home/Stenløse som ejendomsmægler /samarbejdspartner. I en tid hvor boligmarkedet stadig er præget af de seneste års krise, har jeg været så heldig at kunne få solgt mit hus efter en meget kort liggetid. Det tilskriver jeg bl.a. home´s brede markedsføringsmuligheder og specifikt gode kendskab til lokalområdet. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale HOME/Stenløse som din lokale ejendomsmægler".

  Nicolai Kjølsen

 • home solgte min andelsbolig

  "Jeg har igennem længere tid haft min andelsbolig til salg - hos flere forskellige mæglere. Det var først da jeg kom over til home, at der begyndte at ske noget. De holdte åbent hus og foretog fremvisninger af min bolig. Vi har også holdt flere opdateringsmøder. Jeg er rigtig glad for, at jeg valgte home - det skulle jeg have gjort meget før".

  Bodil Fischer

Praktisk information

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.