Menu

home Espergærde - Humlebæk

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen til home Espergærde-Humlebæk

Hos home Espergærde - Humlebæk kender vi det lokale område som vores egen bukselomme. Flere af os har rundet vores 20 års jubilæum som lokale ejendomsmæglere, og vi har derfor et dybdegående kendskab til boliger langs den smukke Sjællandske Østkyst. Forretningens oprindelse går over 40 år tilbage, og vi har været en del af home-kæden siden 1991.

Vi har altid en ejendomsmægler klar til at hjælpe med både køb og salg af alle typer boliger. Vi arbejder med alt lige fra skønne liebhaverboliger langs kysten til små hyggelige lejligheder i byerne og i landområderne. Vi har primært boliger til salg i områderne: 3050 Humlebæk, 3060 Espergærde, 3070 Snekkersten, 3080 Tikøb og 3490 Kvistgård.

Vi har desuden et samarbejde med en køberrådgiver i en anden home forretning. Derfor kan vi tilbyde dig professionel rådgivning, hvis du ønsker at købe en bolig.

Hos os sørger en kompetent ejendomsmægler for, at du får en skarp vurdering af din bolig, og vores store netværk er ofte medvirkende til en kort liggetid. Ring, mail eller kig ind i forretningen - vi glæder os til at finde en bolig, der passer til dine ønsker og behov.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Fremragende god service fra alle medarbejdere

  "home Espergærde solgte vores ejerlejlighed på en uge! Hele forløbet gik efter bogen, der blev ydet fremragende god service af alle medarbejdere og altid med smil og godt humør! Vi kan klart anbefale home Espergærde".

  Lone & Steen

 • Erfarne mæglere med stor erfaring kan varmt anbefales

  "Stor tak til det top-professionelle team hos home Espergærde-Humlebæk i forbindelse med salget af mit hus i Snekkersten. De har under hele forløbet sørget for, at jeg følte mig tryg og i gode hænder, hvilket for mig var meget vigtigt, da jeg er meget glad for mit hus, som jeg selv har fået bygget for 37 år siden og kun skiller mig af med på grund af, at jeg er kommet op i årene og ikke længere magter de forpligtelser, der følger med, når man gerne vil have at alting står perfekt. I home Espergærde er der kun erfarne mæglere, med kæmpe erfaring – det kan mærkes og varmt anbefales. En særlig tak til May-Britt og et stort 12 tal med pil op, herfra".

  Per Årseth Hansen

 • Tak til home Espergærde og velkommen til vores køber

  "At få nogen til at sælge sit hjem kræver en del overvejelse, da man ønsker, at det skal gøres på en tryg måde, og papirjunglen, som bekendt, er enorm og for mange et ”lukket land”. Og hvor heldig har man lov at være? Med stor pli over for vores hjem, vores liv og vores fremtid har home ført os godt ud på den anden side. Stor imødekommenhed, stor ekspertise og meget stor venlighed har præget denne handel".

  Vibs & Poul

 • Lynhurtigt salg på under en uge

  "En lang beslutningsproces blev til et lynhurtigt salg på under en uge. Prisen var sat rigtigt fra start og det er bare gået så dejlig hurtigt. Dialogen hos home før og efter er altid ærlig og professionel. Jeg har solgt flere huse i området og har altid været tilfreds med en god og faglig professionel behandling. Du får fuld valuta for pengene ved at vælge at sælge eller købe gennem home og de kan kun anbefales."

  Ole Føge Jensen

 • home solgte vores lejlighed på 7 dage

  "Fra start af viste Kristian Nystrup-Larsen professionalisme ved at have en kommissionsaftale klar i modsætning til en konkurrerende mægler, vi havde ude og give et salgsbud. På den måde var det meget nemt at vælge home i Espergærde. Vores samarbejde med home har været godt hele vejen igennem med venlighed og imødekommenhed. Vi er meget tilfredse og vil med glæde anbefale home til alle, som ønsker at sælge deres ejendom hurtigt og professionelt."

  Edel J. & Per F. Jensen

 • Købte og solgte gennem home Espergærde

  "Grundet min kones dårlige venstre ben som gjorde, at hun ikke mere kunne løbe op og ned af trapperne, valgte vi at sætte huset til salg gennem home og efter et hurtigt salg, hjalp home os med at finde et dejligt etplans hus beliggende ikke langt fra vores gamle hus her i Espergærde. Tak for et hurtigt og godt samarbejde."

  Christopher & Bente Goodwin

 • Solgt og købt på 1 måned

  "home Espergærde og Humlebæk formåede både, at sælge vores bolig og sælge os en ny bolig på godt en måned. Det var meget imponerende. Pia Geelmuyden og Kristian Larsen gennemførte hele processen med en overbevisende professionalisme, og formåede samtidig at gøre det med en personlig omhu, der var betryggende. Når dertil kommer, at vi altid blev mødt med venlighed og godt humør, kan vi kun stærkt anbefale home Espergærde-Humebæk".

  Kirsten & Jan Bahnson

 • Alt i alt en rigtig god oplevelse

  "Da vi satte huset til salg, var det lidt et forsøg fra vores side. Vi bor godt, men drømte om noget andet, så hvis det kunne lade sig gøre, ville det være fint. Virkeligheden var, at vi havde et meget kort salgsforløb med kæmpe interesse for vores hus. Vi er sikre på, at de lækre billeder på nettet havde en stor del af æren for det. Vi er blevet godt og sagligt rådgivet gennem hele forløbet, af en mægler som meget tydeligt var vores 'mand', og som turde stå fast og forsvare prisen. Alt i alt en rigtig god oplevelse."

  Helen & Stefan

 • Salg efter 3 måneder

  "Fik den rigtige vurdering på vores bolig. Ekstrem professionelt setup og fotos sammen med en fin eksponering i lokalavisen bevirkede en masse interesse og salg efter 3 mdr. HOME Espergærde kan kun anbefales."

  Lone & Jens Just

 • Tak for stor og engageret indsats

  Tak til home Espergærde for en stor og engageret indsats og et godt samarbejde med god koordination af de mange fremvisninger. Flot salgsmateriale. Godt informationsniveau, ikke mindst i den afsluttende fase med flere aktuelle købere, hvor alle parter skulle have en fair behandling.

  Neel & Peter Götz

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.