Menu

home Falkoner Allé

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen til home Frederiksberg - Falkoner Allé

home Frederiksberg – Falkoner Allé, er en del af tre home forretninger. Vores boligforretning er beliggende på en af Københavns mest befærdede gader, Falkoner Allé. Vi har et unikt samarbejde med vores øvrige home forretninger, og vi har ligeledes et særdeles godt lokalkendskab, som skaber en god dynamik og synergi.

Sæt trygt din bolig til salg

Vi har kun uddannede ejendomsmæglere til at vurdere din bolig, således er du altid sikret en professionel og kompetent salgsvurdering. Med en lokalkendt ejendomsmægler i København, kan du nemt og trygt sætte din bolig til salg hos home Frederiksberg – Falkoner Allé. Vores indgående kendskab til boligmarkedet gør, at vi kan fastsætte den helt rigtige pris på din bolig, som er tilpasset markedet.

Vi finder drømmeboligen til dig.

Mange spændende og attraktive boliger har vi til salg på Frederiksberg, bl.a. på Falkoner Allé, i Solbjerg kvarteret, Svømmehalskvarteret, på Finsensvej og på Solbjergsplads samt andre attraktive steder. Vi er specialister inden for salg af villaer, andelsboliger, ejerlejligheder, villalejligheder, rækkehuse, projektsalg / boligprojekt samt ideelle anparter.

Ønsker du hjælp til at finde en bolig på Frederiksberg, så kontakt vores ejendomsmægler i dag. Her får du vist hvilke boliger, du kunne have interesse i.

Kontakt os på telefon: 38 14 61 61.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.