Menu

home Falkoner Allé

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen til home Frederiksberg - Falkoner Allé

home Frederiksberg – Falkoner Allé, er en del af tre home forretninger. Vores boligforretning er beliggende på en af Københavns mest befærdede gader, Falkoner Allé. Vi har et unikt samarbejde med vores øvrige home forretninger, og vi har ligeledes et særdeles godt lokalkendskab, som skaber en god dynamik og synergi.

Sæt trygt din bolig til salg

Vi har kun uddannede ejendomsmæglere til at vurdere din bolig, således er du altid sikret en professionel og kompetent salgsvurdering. Med en lokalkendt ejendomsmægler i København, kan du nemt og trygt sætte din bolig til salg hos home Frederiksberg – Falkoner Allé. Vores indgående kendskab til boligmarkedet gør, at vi kan fastsætte den helt rigtige pris på din bolig, som er tilpasset markedet.

Vi finder drømmeboligen til dig

Mange spændende og attraktive boliger har vi til salg på Frederiksberg, bl.a. på Falkoner Allé, i Solbjerg kvarteret, Svømmehalskvarteret, på Finsensvej og på Solbjergsplads samt andre attraktive steder. Vi er specialister inden for salg af villaer, andelsboliger, ejerlejligheder, villalejligheder, rækkehuse, projektsalg / boligprojekt samt ideelle anparter.

Home Falkoner Allé har egen rådgiver tilknyttet. Rie Jakobsen hjælper og rådgiver dig/jer hele vejen rundt om alle boligkøbets faser. Rie har en baggrund fra både banken, ejendomsmæglerens og juristens verden, hvilket sikrer dig en professionel og unik rådgivning.

Ønsker du hjælp til at finde en bolig på Frederiksberg, så kontakt vores ejendomsmægler i dag. Her får du vist hvilke boliger, du kunne have interesse i.

Kontakt os på telefon: 38 14 61 61.

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Book gratis salgsvurdering

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder dig, der overvejer at sætte din bolig til salg hos home. Såfremt du ønsker din bolig vurderet til andet formål, f.eks. familieoverdragelse, belåning mv., skal vilkårene for vurderingsopgaven aftales direkte med den lokale home-mægler.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du opretter et køberkartotek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, når der er nye boliger til salg, som matcher dine ønsker.