home Østerbro - Svanemøllen billede
 • Østerbrogade 153
 • 2100 København Ø
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Nordvest - Emdrup v/ Mogens Brask A/S

Velkommen hos home Østerbro & Svanemøllen - din lokale ejendomsmægler

Vi har 25 års erfaring med salg af ejerboliger på Østerbro, ligeledes har vi stor erfaring med projektsalg i Nordhavn.

Her finder du således en ejendomsmægler med speciale i salg af andelsboliger, ejerlejligheder og byggeforeningshuse, og som derfor er den rette mægler til at forestå dit boligsalg i Hovedstadsområdet.

Masser af attraktive boliger til salg

Ønsker du at købe bolig? Så kan vi ligeledes stå for formidling af boligkøb. Vi tilbyder attraktive boliger til salg på indre Østerbro, Ydre Østerbro, Langelinie, Nordhavnen, Søndre Frihavn, Langelinie og ved Fælled Parken.

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede i at rådgive købere. 

Hos home Østerbro - Svanemøllen kan du sikkert og nemt sætte din bolig til salg. Vores solide kendskab til boligmarkedet gør, at vi kan give din bolig den rette pris, som er tilpasset markedet. I vores forretning på Østerbrogade, har vi et team af topmotiverede og dygtige ejendomsmæglere, som alle har stor erfaring med salg af boliger.

Ring til os i dag på telefon: 39157870, og lad os stå for dit boligsalg.

Vores andre afdelinger i København

Skal du sælge i en anden del af byen? Se alle home ejendomsmæglere i København her

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 30 boliger

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Købsaftale underskrevet

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Vil klart anbefale home!

  "Jeg har netop fået solgt min lejlighed gennem home Østerbro. Mægleren var helt fra start meget sympatisk, serviceminded og professionel. Han var altid tilgængelig både på sms, opkald og mail. Uanset hvornår på døgnet jeg skrev, fik jeg svar kort efter. Jeg har ikke på noget tidspunkt i processen været i tvivl om, at han har arbejdet for min sag. Er meget tilfreds! (Vi har for ca. 4 mdr siden solgt min kærestes lejlighed på Østerbro gennem en af de andre store mæglerkæder, hvilket desværre var en virkelig dårlig oplevelse og må bare konstatere, at handlen gennem home har været en helt anden oplevelse - største anbefaling herfra)".

 • Prisen var vurderet spot on

  "Har solgt min lejlighed gennem home Svanemøllen, og det var det helt rigtige valg. Efter godt to uger var den solgt og hele teamet havde været forbi og skiftede gnidningsfrit mellem flere af medarbejderne, der fik henvendelser på lejligheden. Ansvarlig mægler havde et godt markedskendskab og vigtigst lokal viden, ydede tillidsvækkende rådgivning og ærlig snak om pris (som var vurderet spot on), fremvisninger og køberes interesse. En helt igennem tryg proces og kan kun på det kraftigste anbefale forretningen".

 • Super vejledning, rådgivning og professionalisme

  "Vores mægler Alexander fra home Østerbro har hele vejen igennem bistået med super vejledning, rådgivning og professionalisme".

 • home har gjort et rigtig godt stykke arbejde

  "home Østerbro - Svanemøllen har gjort et rigtig godt stykke arbejde. Ud over en god og seriøs ejendomsmægler som solgte lejlighede, har home forretningen også en rigtig professionel sagsbehandler, som hjalp med alt det praktiske, så vi fik en god oplevelse. Vi kan varmt anbefale denne mægler".

 • home Østerbro leverer varen

  "Martin Berg og home Østerbro leverer varen! Indsigtsfuld, engageret og begavet rådgivning fra start til slut. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet og kan varmt anbefale andre at benytte Martin Berg og home Østerbro".

 • Det var en mægler, man kan stole på

  "Den mægler vi havde på sagen, Mads Frost, var virkelig god - kæmpe arbejdsindsats. Han er en af de få mæglere, jeg har mødt, som jeg føler, jeg kan stole på. Så ham vil meget gerne fremhæve".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller