Menu

home Østerbro - Svanemøllen

Luk åbningstider

Velkommen hos home Østerbro & Svanemøllen - din lokale ejendomsmægler

Vi har 25 års erfaring med salg af ejerboliger på Østerbro, ligeledes har vi stor erfaring med projektsalg i Nordhavn.

Her finder du således en ejendomsmægler med speciale i salg af andelsboliger, ejerlejligheder og byggeforeningshuse, og som derfor er den rette mægler til at forestå dit boligsalg i Hovedstadsområdet.

Masser af attraktive boliger til salg

Ønsker du at købe bolig? Så kan vi ligeledes stå for formidling af boligkøb. Vi tilbyder attraktive boliger til salg på indre Østerbro, Ydre Østerbro, Langelinie, Nordhavnen, Søndre Frihavn, Langelinie og ved Fælled Parken.

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede i at rådgive købere. 

Hos home Østerbro - Svanemøllen kan du sikkert og nemt sætte din bolig til salg. Vores solide kendskab til boligmarkedet gør, at vi kan give din bolig den rette pris, som er tilpasset markedet. I vores forretning på Østerbrogade, har vi et team af topmotiverede og dygtige ejendomsmæglere, som alle har stor erfaring med salg af boliger.

Ring til os i dag på telefon: 39157870, og lad os stå for dit boligsalg.

Vores andre afdelinger i København

Skal du sælge i en anden del af byen? Se alle home ejendomsmæglere i København her

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • home Østerbro leverer varen

  "Martin Berg og home Østerbro leverer varen! Indsigtsfuld, engageret og begavet rådgivning fra start til slut. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet og kan varmt anbefale andre at benytte Martin Berg og home Østerbro".

 • Professionel behandling

  "Jeg har købt en lejlighed gennem Christine Oesterlein, og jeg har været rigtig godt tilfreds med kontakten igennem hele forløbet. Christine er nærværende, imødekommende og opmærksom, og hun er tilstede med sin person i samtalen. Hun er punktlig og præcis med alle aftaler og har i det hele taget håndteret processen sagligt og professionelt. Jeg var især glad for at hun gjorde en indsats for at aftalen faldt på plads med det samme. Derfor vil jeg anbefale Christine til enhver tid."

 • Venlig og professionel kundeservice

  "Da vi besluttede os for at finde en 2-værelses lejligheder på Østerbro, som var egnet til forældrekøb, havde vi nogle meget klare ønsker til lejlighedens indretning mv. Christine Oesterlein fra home, Østerbro, forstod med det samme, hvad vi havde i tankerne, og efter den første fremvisning gik det hurtigt. Det tog kun én måned fra købsaftale var underskrevet til skødet var tinglyst og vi fik overdraget nøgler til lejligheden. Christine fulgte op på alle aftaler og ydede en meget venlig og professionel kundeservice. Vi kan varmt anbefale home, Østerbro."

 • Hurtig og effektiv formidling

  "Mægler Christine Oesterlein var objektiv og professionel i sin måde at håndtere os på. Efter fremvisning af en udset lejlighed på Østerbro gjorde mægler et godt job i at komme med oprigtige og ærlige svar på de mange spørgsmål, der fremkom under forløbet. Under hele samarbejdet blev der spillet med åbne kort, og behandlingen af os var både venlig og oprigtig. Formidlingen mellem køber(undertegnede) og sælger skete hurtigt og effektivt. Det har været en positiv oplevelse at handle hos home Østerbro."

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

 1. Eller