Menu

home Østerbro - Svanemøllen

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Østerbro - Svanemøllen

Vi har 25 års erfaring med salg af ejerboliger på Østerbro, ligeledes har vi stor erfaring med projektsalg i Nordhavn.

Her finder du således en ejendomsmægler med speciale i salg af andelsboliger, ejerlejligheder og byggeforeningshuse, og som derfor er den rette mægler til at forestå dit boligsalg i Hovedstadsområdet.

Masser af attraktive boliger til salg

Ønsker du at købe bolig? Så kan vi ligeledes stå for formidling af boligkøb. Vi tilbyder attraktive boliger til salg på indre Østerbro, Ydre Østerbro, Langelinie, Nordhavnen, Søndre Frihavn, Langelinie og ved Fælled Parken.

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede i at rådgive købere. 

Hos home Østerbro - Svanemøllen kan du sikkert og nemt sætte din bolig til salg. Vores solide kendskab til boligmarkedet gør, at vi kan give din bolig den rette pris, som er tilpasset markedet. I vores forretning på Østerbrogade, har vi et team af topmotiverede og dygtige ejendomsmæglere, som alle har stor erfaring med salg af boliger. Ring til os i dag på telefon: 39157870, og lad os stå for dit boligsalg.

Vores andre afdelinger i København

Skal du sælge i en anden del af byen? Se alle home ejendomsmæglere i København her

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • home Østerbro leverer varen

  "Martin Berg og home Østerbro leverer varen! Indsigtsfuld, engageret og begavet rådgivning fra start til slut. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet og kan varmt anbefale andre at benytte Martin Berg og home Østerbro".

 • I sidste ende betaler det sig altid at hyre den bedste

  "Min kæreste og jeg har nu af 2 omgange indenfor 2 år benyttet os af ejendomsmægler Christian Buhl Jørgensen home Svanemøllen, og kan kun give vores varmeste anbefalinger. Det hele startede med at vi skulle købe en lejlighed af Christian, hvor vi så blev enige om at han skulle sælge den lejlighed vi havde på indre Østerbro. På blot 4 dage formåede Christian at få 11 fremvisninger, hvoraf 2 bød udbudsprisen. Efter denne oplevelse var vi ikke et sekund i tvivl da vi her til foråret skulle sælge vores ejerlejlighed. Efter blot 1 måneds tid, stod vi med 3 bud vi kunne vælge imellem. I den mellemliggende periode havde der været 10-11 fremvisninger og 3x åbent hus. Men vi stod som sagt en måned efter og kunne vælge imellem enten 2,6 mio. - 2,7 mio. – eller 2,8 mio. Kr.! Dette på en lejlighed som 14 måneder tidligere var købt for 2,2 mio. Kr. Udover at få solgt til en vanvittig høj pris på relativt kort tid, var Christian igennem hele processen utrolig nærværende og professionel, og vi følte os konstant i gode hænder. Man får virkelig en følelse af, at Christian vil gå gennem ild og vand for en, og uanset om man ringer kl. 13 eller kl. 22 står han altid klar med professionel og hurtig hjælp. Hvis andre står i vores situation og skal have solgt en bolig på Østerbro, kan der derfor i vores verden ikke være nogen tvivl om hvem der bør stå for salget. I sidste ende vil det altid betale sig at hyre den bedste i branchen".

 • Solgt på en måned til prisen

  "Jeg har solgt min lejlighed på Otto Mallings Gade 4 gennem Christian hos Home Svanemøllen. Lejligheden blev solgt på en måned til den ønskede pris på 2.1 mio. Christian har lige fra første møde udvist stor engagement og tro på salget, han har været god til at holde mig orienteret og vejlede undervejs, og jeg har i det hele taget mærket en stor interesse fra alle hos Home omkring et hurtigt og godt salg".

 • I trygge hænder fra start til solgt

  "Tak for et yderst professionelt forløb under salg af min bolig. Jeg følte allerede fra start, at jeg var i trygge hænder. Jeg kan varmt anbefale Christian som mægler. Han nåede på kort tid, at skabe en personlig relation samt en god fornemmelse i alle aspekter af processen. Jeg oplevede hurtig besvarelse på alle mine henvendelser undervejs, som Ann-sofi og resten af teamet klarede".

 • Super godt arbejde af home

  "Vi, vil gerne takke Christian og Thomas fra home ved svanemøllen på Østerbro. Christian kom og vurderede vores lejlighed som 4. mægler. Han satte den mellem 300 og 500 tusinde højre, end de andre der havde været der. Han fik nøgler med hjem, og salgskontrakten, blev underskrevet samme dag. 3 uger efter, var vores lejlighed solgt. Super godt arbejde af Christian og Thomas. Kan kun anbefale det team. 1000 tak for hjælpen".

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo