Menu

home Østerbro - Svanemøllen

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Østerbro - Svanemøllen

Vi har 25 års erfaring med salg af ejerboliger på Østerbro, ligeledes har vi stor erfaring med projektsalg i Nordhavn.

Her finder du således en ejendomsmægler med speciale i salg af andelsboliger, ejerlejligheder og byggeforeningshuse, og som derfor er den rette mægler til at forestå dit boligsalg i Hovedstadsområdet.

Ønsker du at købe bolig? Så kan vi ligeledes stå for formidling af boligkøb. Vi tilbyder attraktive boliger til salg på indre Østerbro, Ydre Østerbro, Langelinie, Nordhavnen, Søndre Frihavn, Langelinie og ved Fælled Parken.

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede i at rådgive købere. 

Hos home Østerbro - Svanemøllen kan du sikkert og nemt sætte din bolig til salg. Vores solide kendskab til boligmarkedet gør, at vi kan give din bolig den rette pris, som er tilpasset markedet. I vores forretning på Østerbrogade, har vi et team af topmotiverede og dygtige ejendomsmæglere, som alle har stor erfaring med salg af boliger. Ring til os i dag på telefon: 39157870, og lad os stå for dit boligsalg.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Solgt på en måned til prisen

  "Jeg har solgt min lejlighed på Otto Mallings Gade 4 gennem Christian hos Home Svanemøllen. Lejligheden blev solgt på en måned til den ønskede pris på 2.1 mio. Christian har lige fra første møde udvist stor engagement og tro på salget, han har været god til at holde mig orienteret og vejlede undervejs, og jeg har i det hele taget mærket en stor interesse fra alle hos Home omkring et hurtigt og godt salg".

  Stig Mortensen

 • I trygge hænder fra start til solgt

  "Tak for et yderst professionelt forløb under salg af min bolig. Jeg følte allerede fra start, at jeg var i trygge hænder. Jeg kan varmt anbefale Christian som mægler. Han nåede på kort tid, at skabe en personlig relation samt en god fornemmelse i alle aspekter af processen. Jeg oplevede hurtig besvarelse på alle mine henvendelser undervejs, som Ann-sofi og resten af teamet klarede".

  Peter

 • Super godt arbejde af home

  "Vi, vil gerne takke Christian og Thomas fra home ved svanemøllen på Østerbro. Christian kom og vurderede vores lejlighed som 4. mægler. Han satte den mellem 300 og 500 tusinde højre, end de andre der havde været der. Han fik nøgler med hjem, og salgskontrakten, blev underskrevet samme dag. 3 uger efter, var vores lejlighed solgt. Super godt arbejde af Christian og Thomas. Kan kun anbefale det team. 1000 tak for hjælpen".

  Trine og Robert Rask

Praktisk information

Book gratis salgsvurdering

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder dig, der overvejer at sætte din bolig til salg hos home. Såfremt du ønsker din bolig vurderet til andet formål, f.eks. familieoverdragelse, belåning mv., skal vilkårene for vurderingsopgaven aftales direkte med den lokale home-mægler.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du opretter et køberkartotek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, når der er nye boliger til salg, som matcher dine ønsker.