Menu

home Østerbro - Ndr. Frihavnsgade

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Østerbro

Hos home Østerbro har vi specialiseret os i salg af ejerlejligheder, andelsboliger og byggeforeningshuse. Vi har 25 års erfaring med salg af ejerboliger på Østerbro, og desuden har vi stor erfaring med projektsalg i Nordhavn.

I vores forretning, på Ndr. Frihavnsgade, bliver du altid mødt af motiverede og dygtige ejendomsmæglere, som rådgiver dig, hvad enten du ønsker at købe eller at sælge bolig.

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor også tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Søger du et nyt hjem? Skriv dig gratis op i vores køberkartotek online. På den måde får du tilsendt mails med boliger, der passer til dine ønsker. Lige nu har vi mange spændende boliger til salg på Langelinie, Krydstogt, Indre Østerbro, ved Søerne, Kastellet og ved Fælled Parken.

Kontakt din home ejendomsmægler på Østerbro allerede i dag, og lad os hjælpe dig med at få købt eller solgt din bolig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Professionel behandling

    "Jeg har købt en lejlighed gennem Christine Oesterlein, og jeg har været rigtig godt tilfreds med kontakten igennem hele forløbet. Christine er nærværende, imødekommende og opmærksom, og hun er tilstede med sin person i samtalen. Hun er punktlig og præcis med alle aftaler og har i det hele taget håndteret processen sagligt og professionelt. Jeg var især glad for at hun gjorde en indsats for at aftalen faldt på plads med det samme. Derfor vil jeg anbefale Christine til enhver tid."

  • Venlig og professionel kundeservice

    "Da vi besluttede os for at finde en 2-værelses lejligheder på Østerbro, som var egnet til forældrekøb, havde vi nogle meget klare ønsker til lejlighedens indretning mv. Christine Oesterlein fra home, Østerbro, forstod med det samme, hvad vi havde i tankerne, og efter den første fremvisning gik det hurtigt. Det tog kun én måned fra købsaftale var underskrevet til skødet var tinglyst og vi fik overdraget nøgler til lejligheden. Christine fulgte op på alle aftaler og ydede en meget venlig og professionel kundeservice. Vi kan varmt anbefale home, Østerbro."

  • Hurtig og effektiv formidling

    "Mægler Christine Oesterlein var objektiv og professionel i sin måde at håndtere os på. Efter fremvisning af en udset lejlighed på Østerbro gjorde mægler et godt job i at komme med oprigtige og ærlige svar på de mange spørgsmål, der fremkom under forløbet. Under hele samarbejdet blev der spillet med åbne kort, og behandlingen af os var både venlig og oprigtig. Formidlingen mellem køber(undertegnede) og sælger skete hurtigt og effektivt. Det har været en positiv oplevelse at handle hos home Østerbro."

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.
Kontaktinfo