Menu

home Amager - Sundby

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Sundby

Vores home forretning er beliggende midt på Amagerbrogade, hvor der hver dag passerer mange mennesker forbi. Vores gode placering i bybilledet gør, at din bolig bliver set af mange potentielle købere.

Når du sætter din bolig til salg hos home Sundby, bestræber vi os altid på et effektivt salg. Vi dækker hele Amager sammen med vores seks andre home forretninger på Amager. Sammen med disse forretninger arbejder vi tæt sammen om dit boligsalg. Gennem dette samarbejde har vi opbygget et stærkt og unikt netværk, som er med til at fremme salget af din bolig.

Få vurderet din bolig af vores ejendomsmægler i Sundby. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig sikkert i gang med din bolighandel.

Søger du nyt hjem? Find drømmeboligen hos home Sundby. Vi har villaer, lejligheder, rækkehuse, andelsboliger, helårs- og fritidsgrunde til salg på Amagerbro, Amagerbrogade, Under Elmene, Englandsvej kvarteret, Eberts Villaby og på Islands Brygge.

Se udvalget af boliger på vores hjemmeside eller tjek vores flotte boligudstilling i forretningen.

 

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.
Kontaktinfo