Menu

home Sundby

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Sundby

Vores home forretning er beliggende midt på Amagerbrogade, hvor der hver dag passerer mange mennesker forbi. Vores gode placering i bybilledet gør, at din bolig bliver set af mange potentielle købere.

Når du sætter din bolig til salg hos home Sundby, bestræber vi os altid på et effektivt salg. Vi dækker hele Amager sammen med vores seks andre home forretninger på Amager. Sammen med disse forretninger arbejder vi tæt sammen om dit boligsalg. Gennem dette samarbejde har vi opbygget et stærkt og unikt netværk, som er med til at fremme salget af din bolig.

Få vurderet din bolig af vores ejendomsmægler i Sundby. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig sikkert i gang med din bolighandel.

Søger du nyt hjem? Find drømmeboligen hos home Sundby. Vi har villaer, lejligheder, rækkehuse, andelsboliger, helårs- og fritidsgrunde til salg på Amagerbro, Amagerbrogade, Under Elmene, Englandsvej kvarteret, Eberts Villaby og på Islands Brygge.

Se udvalget af boliger på vores hjemmeside eller tjek vores flotte boligudstilling i forretningen.

Home Sundby har sin egen køberrådgiver, Rie Jakobsen, der med ekspertise fra banken, juristens og ejendomsmæglerens verden, kan bringe dig trygt gennem  boligkøbet, med en personlig og unik rådgivning, når drømmeboligen er fundet.

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.