home Amagerbro - Islands Brygge billede
  • Amager Boulevard 132
  • 2300 København S
Luk åbningstider

Velkommen hos home Amagerbro - din lokale ejendomsmægler på Amager og Islands Brygge

Når du sætter din bolig til salg hos home Amagerbro - Islands Brygge, får du et professionelt team af ejendomsmæglere på Amager og Islands Brygge. Dit teams solide lokalkendskab skaber rammerne for en tryg og sikker bolighandel samt rådgivning.

home Amagerbro - Islands Brygge er beliggende centralt på hjørnet af Amagerbrogade og Amager Boulevard. Du er velkommen i vores flotte og lyse forretning, der giver god mulighed for eksponering af de boliger, vi har til salg på Amagerbro og Islands Brygge.

Trygt og professionelt boligsalg med home Amagerbro - Islands Brygges ekspertise

En professionel og erfaren ejendomsmægler er afgørende, når du f.eks. skal sælge dit rækkehus, andels- eller ejerlejlighed på Islands Brygge eller Amagerbro. Vælger du en mægler med erfaring, ekspertise og godt lokalkendskab får du den bedst mulige oplevelse med dit boligsalg. Hos home Amagerbro - Islands Brygge tilbyder vi den personlige og professionelle vejledning, du har brug for.

Når du sælger din bolig med home Amagerbro - Islands Brygge, bliver du fulgt sikkert gennem alle bolighandlens faser. Du får tilknyttet et personligt team af ejendomsmæglere, som står for salget af din bolig. Dit team står til rådighed for dig med deres erfaring og ekspertise, og du kan derfor trygt overlade dit boligsalg til os.

Eksponering spiller en vigtig rolle i dit boligsalg. Derfor sørger vi for, at din bolig bliver annonceret på boligsiden.dk og boliga.dk, og at den kan findes på de store mæglerkæders hjemmesider. Vi foretager også effektiv og målrettet markedsføring – bl.a. med annoncering på Facebook m.m. Det sikrer, at din bolig når ud til flest mulige potentielle købere med interesse for boliger på Amager og Islands Brygge.

Få køberrådgivning hos professionelle mæglere med lokalkendskab til Amagerbro og Islands brygge

Hos home Amagerbro - Islands Brygge arbejder vores ejendomsmæglere tæt sammen om at sælge boliger i vores lokalområde såvel som i resten af København. Gennem vores stærke samarbejde har vi opbygget en bred kontaktflade og et godt netværk til boligkøbere i hele København.

Dit boligkøb skal være en positiv oplevelse uden dyre overraskelser. Derfor tilbyder home Amagerbro - Islands Brygge professionel køberrådgivning.

Her kan du blandt andet møde vores køberrådgiver Nicolai Cederholm, der er uddannet Ejendomsmægler MDE og Køberrådgiver m/Tryghedsmærke hos Dansk Ejendomsmæglerforening. Han står klar til at give dig den rådgivning, som sikrer dig tryghed hele vejen gennem købet.

Find din drømmebolig hos home Amagerbro - Islands Brygge. Du kan se vores boliger her på siden eller i vores forretning på hjørnet af Amagerbrogade og Amager Boulevard.

Køb og salg af ejerlejligheder på Islands Brygge og resten af 2300 København S

Hos home Amagerbro - Islands Brygge formidler vi køb og salg af bl.a. villaer, andelsboliger, rækkehuse og ejerlejligheder på Amager og Islands Brygge. Derfor dækker vi også lokale og attraktive områder som Amagerbro, Stadsgraven, Under Elmene, Amager Centeret, Sundholmskvarteret, Sundbyerne m.m.

Er du interesseret i at købe eller sælge bolig på Amagerbro eller Islands Brygge? Så er du velkommen til at kontakte os. Du kan finde kontakt oplysninger på vores ejendomsmægler her på siden. Vi glæder os til at hjælpe din bolighandel trygt i hus.

Find andre home afdelinger i København

Hos home er vi også din lokale ejendomsmægler i Ørestad. Skal du købe eller sælge i en anden del af København? Se alle home ejendomsmæglere i København her.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 24 boliger

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Købsaftale underskrevet

Mød os

Her finder du os

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
  1. Eller