home Amagerbro - Islands Brygge

Luk åbningstider

Velkommen hos home Amagerbro - din lokale ejendomsmægler

Når du sætter din bolig til salg hos home Amagerbro - Islands Brygge, får du et professionelt team af ejendomsmæglere med et solidt lokalkendskab, som vil skabe rammerne for en tryg og sikker bolighandel.

Vores forretning er beliggende på Amager Boulevard med Cafe "John & Woo" som nabo. Vi har en lys og flot forretning med god mulighed for eksponering af de boliger, som vi har til salg.

Hos home Cederholm & Co. arbejder vi tæt sammen om at sælge boliger i hele København. Vores stærke samarbejde gør, at vi opnår en bredere kontaktflade og ligeledes et godt netværk til boligkøbere i hele København. Vi tilbyder ligeledes køberrådgivning hos én uddannet ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver m/Tryghedsmærke hos Dansk Ejendomsmæglerforening. Du får her den rådgivning, som sikrer dig trygt hele vejen gennem købet.

Topprofessionelle ejendomsmæglere

Via dette netværk kan vi tilbyde en bred markedsføring af din bolig i henholdsvis vores boligforretning på home.dk og ligeledes på Facebook m.m. Det sikrer, at boligen når ud til flest potentielle købere, og det øger dermed chancen for, at boligen bliver solgt.

Vi formidler salg af flere typer boliger herunder: ejerlejligheder, villaer, andelsboliger, og rækkehuse på hele Amagerbro, Islands Brygge, Amager Centret, Stadsgraven, Under Elmene samt andre attraktive områder i Københavnsområdet.

Kontakt os, hvis du er interesseret i at købe eller sælge bolig. Kontaktoplysninger på vores ejendomsmægler finder du her på siden. Vi glæder os til at hjælpe din bolighandel trygt i hus.

Vores andre afdelinger i København

Skal du sælge i en anden del af København? Se alle home ejendomsmæglere i København her

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  1. Eller