Menu

home Tårnby

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Tårnby

home Tårnby er en mæglerforretning med et særdeles godt lokalkendskab og med en stor ekspertise med boligsalg i lokalområdet.

Vores team består af kompetente og erfarne ejendomsmæglere, som tilbyder professionel og personlig rådgivning i forbindelse med køb og salg af boliger.

Vi tilbyder ”solgt eller gratis” i forbindelse med dit boligsalg. Her skal du først betale i det øjeblik, vi har solgt boligen for dig.

Hos home Tårnby har vi egen køberrådgiver tilknyttet forretningen. Vores køberrådgiver hedder Rie Jakobsen og har mange års erfaring som rådgiver. Rie har en baggrund i ejendomsmæglerens, bankens og juristens verden, hvilket sikrer dig en unik, professionel og optimal rådgivning rundt om alle faser i en bolighandel.

Uanset, om du søger et nyt hjem, eller at du overvejer at sælge din bolig, så står vi klar til at rådgive dig. Ring til vores ejendomsmægler på telefon: 32 82 01 00, eller kom gerne forbi vores boligforretning og få en uforpligtende snak med os. Vi glæder os til at se dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Meget professionelt og trygt

    "Vi forsøgte for et par år siden at sælge vores hus, men desværre lykkedes det ikke og vi blev derfor boende. Nu var det dog blevet tid at forsøge igen, og vi tog derfor kontakt til to lokale mæglere, her i blandt home Tårnby, hvor vi kom i kontakt med Uffe Jochumsen. Uffe kom hurtigt foran på point i forhold til den anden mægler, han havde glimt i øjet og var meget velforberedt, og efter en god snak valgte vi at skrive under med ham. Det valg er vi glade for i dag, for efter kun 5 uger og et væld af fremvisninger var vores hus solgt til den aftalte pris, og vi kunne sætte den sidste underskrift. Uffe har gennem hele forløbet været enormt hjælpsom, og han havde altid tid til en snak, faktisk stolede vi så meget på ham, at vi hurtigt valgte at lægge det hele i hans hænder. Det var et rigtig fornuftigt valg, for alt er blevet klaret hurtigt og smertefrit, og vi har ikke på noget tidspunkt haft grund til uro. Skal vi sætte ord på vores oplevelse hos home Tårnby, må professionelt og trygt være de bedst dækkende og står du og skal til at sælge din bolig, så skynd dig ned til home og Uffe".

    Trine Bruun & Christian Hansen

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.