Menu

home Valby City

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Valby-København SV

Vores boligforretning er beliggende i Valby Centrum med en meget unik placering på Toftegårds Allé ved siden af Valby St., hvor mange tusinder hver dag tager toget.

Vi er én af to home-forretninger i Valby, som arbejder meget tæt sammen om boligsalget i lokalområdet. Dette samarbejde skaber derfor et unikt netværk og en effektiv sparring.

Alle medarbejdere i begge boligforretninger er bosiddende i henholdsvis Valby og i Sydhavnen, hvilket giver vores ejendomsmæglere et særdeles godt lokalkendskab. Samlet set, har vi mere end 30 års erfaring med det Københavnske boligmarked. "Dit lokalområde er vores hjemmebane".

Vi er eksperter i bolighandel i Teglholmen og i Sluseholmen - den nye del af Sydhavnen. Vi beskæftiger os desuden med bolighandel i den gamle del af Sydhavnen, Den Hvide by, Den Røde by, Spinderiet og i Carlsberg Kvarteret m.fl.

Når du sætter din bolig til salg hos os, tilbyder vi en markant, lokal og global markedsføring således, at din bolig bliver set af flest mulige potentielle købere. 

Vi tilbyder ”solgt eller gratis”. Det betyder, at du kun skal betale, når vi har solgt boligen. Vores ejendomsmæglere sørger for et effektivt boligsalg, idet der sælges mere end tre boliger om dagen, samlet set, fra alle vores 14 forretninger. Du kan derfor trygt overlade din bolighandel til en ejendomsmægler fra home Valby - Kgs. Enghave.

Vi har et bredt samarbejde med Danske Bank. Som boligkøber kan vi derfor også rådgive dig omkring, hvilket boliglån der vil være mest fordelagtigt for dig.

Hvad enten du ønsker at købe eller at sælge bolig, så kontakt en ejendomsmægler fra home Valby - Kgs. Enghave - ingen opgaver er for store eller for små for os.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Venlig og imødekommende betjening

    "Da jeg skulle til at sælge min villa, blev jeg af min bank anbefalet at tage kontakt til home Valby. Og da de samtidig havde solgt nabohuset ret hurtigt, valgte jeg at ringe til dem. Jeg havde også en anden mægler ude, men da jeg mødte Kasper og oplevede hans meget optimistiske tilgang til pris og salgstid, valgte jeg at benytte ham. Her efter salget kan jeg godt se at jeg måske var en smule uforberedt på hele processen, men heldigvis har home og specielt Frederik Zenker været gode til at samle de løse tråde op. For desværre har der gennem forløbet været et par knaster og selvom der hurtigt er blevet taget hånd om disse fra homes side, så har det været en smule stressende. Ikke dermed sagt at det har været en dårlig oplevelse, men jeg havde da helst været foruden. Desværre gik salget ikke så hurtigt som jeg havde håbet på, men til gengæld fik jeg næsten den fastsatte pris og det er jeg meget tilfreds med. Alt i alt har det været en positiv oplevelse og jeg anbefaler gerne home Valby til andre."

  • Rigtig god kemi og perfekt sparring

    "Jeg tror jeg valgte den helt gængse fremgangsmåde, da jeg skulle sælge min lejlighed. Jeg tog kontakt til 3-4 lokale mæglere og efter møder med dem alle, havde jeg den bedste fornemmelse med Kasper Krarup fra home Valby. Vi havde fra starten af vores møde en rigtig god kemi, og da Kasper samtidig kunne præsentere mig for et regnestykke jeg var tilfreds med, så valgte jeg at skrive under med ham. Samtidig var Kasper stort set den eneste af mæglerne, der kunne se de samme værdier i lejligheden som jeg selv kunne. Lejligheden var nænsomt og dygtigt istandsat, og det budskab følte jeg helt klart at Kasper kunne viderebringe. Jeg indrømmer gerne at lejligheden kunne være blevet solgt lidt hurtigere, men det var rat at opleve en ejendomsmægler, der ikke hele tiden pressede på for at få mig til at sætte prisen ned, Kasper udviste næsten større tålmodighed end jeg selv. I salgsperioden har jeg ikke selv boet i lejligheden, men haft en lejer, og det var derfor vigtigt for mig at få så mange informationer som muligt, og det må jeg sige at jeg har fået. Alle fremvisninger og åbent hus er blevet meldt til mig, og kort efter har jeg modtaget info fra Kasper, enten via mail eller telefon. Til sidst skal der lyde en stor ros til Kasper for hans store indsats, jeg føler i hvert fald at han har gjort alt hvad han kunne for at få så god en pris som muligt, og jeg ville helt naturligt vælge home igen næste gang."

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.
Kontaktinfo