home Valby City billede
  • Toftegårds Allé 31
  • 2500 Valby
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Vesterbro v/ Hammerbak, Khamseh, Thomsen og Poulsen

Velkommen hos home Valby City - din lokale ejendomsmægler

Hos home Valby City hjælper vi dig trygt i hus med både boligkøb og boligsalg. Det har vores ejendomsmæglere efterhånden gjort i mange år, og vi dækker hele området med vores ekspertise som ejendomsmæglere i Valby.

Vi er én af to home-forretninger i Valby, som arbejder meget tæt sammen om hele boligsalget i lokalområdet i Valby, hvilket skaber et unikt netværk og en effektiv sparring om salg af boliger i Valby.

Få et forspring i bolighandlen

Her i forretningen er vi lokale mæglere i Valby, og vi er derfor på hjemmebane, hvilket giver dig et væsentligt forspring i din bolighandel, når du skal købe eller sælge villa i eksempelvis Forfatterkvarteret, Vigerslevparken, Den Hvide by, Den Røde by og det centrale Valby.

Vi sælger villaer, villalejligheder og lejligheder, men har du et rækkehus, der skal sælges, kan du også trygt overlade opgaven til vores mægler med speciale i salg af lejligheder i hele Valby.

Unik eksponering på Valby Langgade

Hos os får din bolig en helt unik eksponering på Valby Langgade. Her finder du en forretning, der er meget synlig for al trafik, som ankommer til Valby. Vi har til huse i én af Valbys bedst beliggende mægler-forretninger. Centralt beliggende ejendomsmægler i Valby.

Vi tilbyder en markant og lokal markedsføring i forbindelse med køb og salg af villaer, således at disse når ud til flest mulige potentielle købere.

Når du sætter din lejlighed til salg hos home Valby City, bliver boligen bl.a. præsenteret på Facebook og i vores mæglerforretning.

Kontakt os i dag

Kontakt os og lad os hjælpe dig med din bolighandel i Valby.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 60 boliger

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

  • Venlig og imødekommende betjening

    "Da jeg skulle til at sælge min villa, blev jeg af min bank anbefalet at tage kontakt til home Valby. Og da de samtidig havde solgt nabohuset ret hurtigt, valgte jeg at ringe til dem. Jeg havde også en anden mægler ude, men da jeg mødte Kasper og oplevede hans meget optimistiske tilgang til pris og salgstid, valgte jeg at benytte ham. Her efter salget kan jeg godt se at jeg måske var en smule uforberedt på hele processen, men heldigvis har home og specielt Frederik Zenker været gode til at samle de løse tråde op. For desværre har der gennem forløbet været et par knaster og selvom der hurtigt er blevet taget hånd om disse fra homes side, så har det været en smule stressende. Ikke dermed sagt at det har været en dårlig oplevelse, men jeg havde da helst været foruden. Desværre gik salget ikke så hurtigt som jeg havde håbet på, men til gengæld fik jeg næsten den fastsatte pris og det er jeg meget tilfreds med. Alt i alt har det været en positiv oplevelse og jeg anbefaler gerne home Valby til andre."

  • Rigtig god kemi og perfekt sparring

    "Jeg tror jeg valgte den helt gængse fremgangsmåde, da jeg skulle sælge min lejlighed. Jeg tog kontakt til 3-4 lokale mæglere og efter møder med dem alle, havde jeg den bedste fornemmelse med Kasper Krarup fra home Valby. Vi havde fra starten af vores møde en rigtig god kemi, og da Kasper samtidig kunne præsentere mig for et regnestykke jeg var tilfreds med, så valgte jeg at skrive under med ham. Samtidig var Kasper stort set den eneste af mæglerne, der kunne se de samme værdier i lejligheden som jeg selv kunne. Lejligheden var nænsomt og dygtigt istandsat, og det budskab følte jeg helt klart at Kasper kunne viderebringe. Jeg indrømmer gerne at lejligheden kunne være blevet solgt lidt hurtigere, men det var rat at opleve en ejendomsmægler, der ikke hele tiden pressede på for at få mig til at sætte prisen ned, Kasper udviste næsten større tålmodighed end jeg selv. I salgsperioden har jeg ikke selv boet i lejligheden, men haft en lejer, og det var derfor vigtigt for mig at få så mange informationer som muligt, og det må jeg sige at jeg har fået. Alle fremvisninger og åbent hus er blevet meldt til mig, og kort efter har jeg modtaget info fra Kasper, enten via mail eller telefon. Til sidst skal der lyde en stor ros til Kasper for hans store indsats, jeg føler i hvert fald at han har gjort alt hvad han kunne for at få så god en pris som muligt, og jeg ville helt naturligt vælge home igen næste gang."

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  1. Eller