Menu

home Glostrup - Albertslund

Luk åbningstider

Velkommen hos home Glostrup-Albertslund

Hos home Glostrup/Albertslund er vores team sammensat af professionelle, dygtige og engagerede ejendomsmæglere, som tilbyder kyndig rådgivning i forbindelse med køb og salg af bolig.

Vi yder altid en proaktiv salgsindsats, når din bolig skal sælges. Det gør vi bl.a. via en flot markedsføring af boligen online og i trykte medier og gennem vores store opdaterede køberkartotek.

Vi dækker områderne Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund. Se vores mange attraktive boliger, som vi har til salg på home.dk eller i vores lyse og moderne boligforretning på Hovedvejen 126 i Glostrup. Vi har åbent alle hverdage samt søndage i vores forretning. Kig forbi og få en uforpligtende snak med vores mæglere.

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi naturligvis home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere med speciel uddannelse i at vejlede købere. Vores køberrådgivere beskæftiger sig udelukkende med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Skiftet til home førte til hurtigt salg

    "Knald hamrende effektive sælgere. Jeg havde min lejlighed til salg igennem en anden mægler, som ikke formående at sælge min lejlighed. home overtog sagen og lejligheden blev udbudt til den samme pris, og på kun 29 dage var den solgt. Stor ros til home Glostrup som jeg kun varmt kan anbefale".

  • Huset blev solgt på kun 7 dage

    "Vi solgte vores hus igennem home. Vi fik anbefalet Thomas, idet han havde solgt nabo ejendommen. Da huset kom til salg, var der stor aktivitet fra start af, og vores hus blev solgt på kun 7 dage og endda over den udbudte pris. Så vi kan varmt anbefale Thomas og resten af teamet i Home Glostrup / Albertslund".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller