Sorteringssalen 17, Dalum, 5250 Odense SV

90 m2 rækkehus

Kontant 2.895.000 kr.

Naturen og nye beboere kan flytte ind


- 22 familievenlige rækkehuse fra 90-130 m2

Nu åbnes Dalum Papirfabrik arealer op, så naturen og nye beboer kan flytte ind.

I den nye bydel opføres 22 familievenlige rækkehuse, der kan skabe rammerne for det gode liv for alle generationer. Her er man tæt på den skønne natur året rundt i et unikt fællesskab og i moderne arkitektoniske rammer – med plads til individuelle rammer.

På den sydlige del af Papirfabrikkens område opføres Papirrækkerene – 22 familievenlige rækkehuse fra 90-130 m2 i to plan. Stueplan indeholder entré, stue, køkken-alrum, toilet og depot under trappen. Fra stuen er der adgang til boligens 1. sal som indeholder badeværelse og 2-4 værelser.

Alle boliger får et opbevaringsskur, parkeringsplads, altan, terrasse og egen have. Der er også åben adgang til fælles grønne arealer med plads til leg og udeliv.

Papirrækkerne får deres eget arkitektoniske udtryk med klar reference til de oprindelige, industrielle bygninger: Store vinduespartier, højt til loftet og robusthed i udtrykket. Rækkehusene opføres i gule sten der på smukkeste vis danner bro mellem naturen og den rå, industrielle in situ beton.

Papirrækkerne ligger let forskudt i forhold til hinanden og der er arbejdet med små variationer fra hus til hus. Bebyggelsen fremstår som en dynamisk og levende helhed – uden at hver enkelt bolig er identisk med naboens.

Beliggenheden ved Dalum Papirfabrik byder på en kort cykeltur langs med åen ind til centrum. Der er hele 3 attraktive og populære skoler i området og et rigt foreningsliv. Sportsfaciliteter – både inde og udendørs – er lige om hjørnet. For pendlere ligger boligområdet meget attraktivt da motorvejen kan nås på minutter og man er hurtigt videre, hvad enten turen får mod øst og vest.

Se mere på www.dalumpapirfabrik.dk/raekkehusene/

3Antal rum
2024Byggeår
2Antal toiletter
124 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.562 kr.

Udbetaling

145.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,683 / 13.315 kr.

Tjek boliglån

Se projektet for denne bolig