Menu

home Dalum

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Dalum

Hos home Dalum sætter vi en ære i at give dig den bedste kundeoplevelse, vi er nemlig først tilfredse, når du er tilfreds. Alle kunder bliver mødt med et stort engagement - vi lytter til dine ønsker og behov, og vi gør alt, hvad vi kan for, at du føler dig tryg hos os.

I vores forretning bliver du mødt af et team af dygtige og erfarne ejendomsmæglere, som står klar til at hjælpe dig i forbindelse med din bolighandel. Vores medarbejdere er top engagerede i alle typer handler – og vi ønsker kort fortalt at være din foretrukne ejendomsmægler i Dalum.

Se vores mange boliger

Vi har mange flotte boliger til salg i bl.a. Dalum, Sanderum, Dyrup, Skt. Klemens, Hjallese, Fruens Bøge, og Munkebjerg, som du med fordel kan se her på siden eller i vores boligforretning på Faaborgvej 37 i Odense SV.

Har du brug for hjælp til at købe bolig, kan vi naturligvis også hjælpe dig. Kom forbi forretningen og få en uforpligtende snak med vores køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver.

Vi glæder os til at se dig.

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.