Menu

home Dalum

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Dalum

Hos home Dalum sætter vi en ære i at give dig den bedste kundeoplevelse, vi er nemlig først tilfredse, når du er tilfreds. Alle kunder bliver mødt med et stort engagement - vi lytter til dine ønsker og behov, og vi gør alt, hvad vi kan for, at du føler dig tryg hos os.

I vores forretning bliver du mødt af et team af dygtige og erfarne ejendomsmæglere, som står klar til at hjælpe dig i forbindelse med din bolighandel. Vores medarbejdere er top engagerede i alle typer handler – og vi ønsker kort fortalt at være din foretrukne ejendomsmægler i Dalum.

Vi har mange flotte boliger til salg i bl.a. Dalum, Sanderum, Dyrup, Skt. Klemens, Hjallese, Fruens Bøge, og Munkebjerg, som du med fordel kan se her på siden eller i vores boligforretning på Faaborgvej 37 i Odense SV.

Har du brug for hjælp til at købe bolig, kan vi naturligvis også hjælpe dig. Kom forbi forretningen og få en uforpligtende snak med vores køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver.

Vi glæder os til at se dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.